Childish Gambino και «This Is America», ένα τραγούδι που έγινε κλασικό μέσα σε λίγες μόλις μέρες

Childish Gambino και «This Is America», ένα τραγούδι που έγινε κλασικό μέσα σε λίγες μόλις μέρες
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν ξέρω αν σας φαίνεται παράξενο και κάπως πρόωρο αυτό, αλλά κάποιες σπάνιες φορές συμβαίνει με τα μεγάλα τραγούδια. Μέχρι και βίντεο κυκλοφόρησε για το συγκεκριμένο κομμάτι με τα κρυμμένα νοήματα του βίντεο-κλιπ.

18 Μαΐου 2018
Το οποίο, επίσης, είναι καταπληκτικό. Childish Gambino λοιπόν και η σύγχρονη μουσική πρόταση είναι ολοκληρωτικά «μαύρη» πλέον, σκεφτείτε πως η Apple Music φτιάχνει λίστες με ανερχόμενους χιπ χοπ καλλιτέχνες από τις τοπικές σκηνές σε πόλεις της Αμερικής. Το ροκ πνέει τα λοίσθια, μπλα μπλα μπλα, τα έχουμε πει, μην τα επαναλαμβάνουμε και γίνεται κουραστικό. 
 

Κι ερχόμαστε μετά εμείς εδώ και ψάχνουμε να βρούμε ποιο ραδιόφωνο το παίζει στην Αθήνα και απογοητευόμαστε για μία ακόμα φορά. Ενα κομμάτι που σαρώνει παγκοσμίως και όλοι μιλούν γι αυτό δεν μεταδίδεται εδώ. Οπως βλέπουμε στο Media Inspector το έπαιξαν δύο φορές ο Athens Voice 102.5 και από μία ο Best 92.6, o Εν Λευκώ 87.7 και η Ελληνική Ραδιοφωνία (το Kosmos FM και ο Γιάννης Πετρίδης στην εκπομπή του αλλά αυτός δεν πιάνεται, ήταν αναμενόμενο). 

Δεν παίζεται στα ραδιόφωνα αλλά την ίδια ώρα είναι Νο 1 στο ελληνικό YouTube και Νο 8 στο ελληνικό Spotify. Ο κόσμος το ψάχνει δηλαδή αλλά όχι στα FM γιατί δεν ενδιαφέρονται ούτε οι διευθυντές ραδιοφώνων ούτε οι παραγωγοί.  
 
Αναμένοντας λοιπόν το άλμπουμ του Childish Gambino, ενός τυπάκου που όπως λέει δεν θα ασχοληθεί και πολύ με τη μουσική μια και έχει να κάνει τόσα άλλα πράγματα (όπως το Atlanta λόγου χάριν). Το πραγματικό του όνομα είναι Donald Glover και εκτός από μουσικός είναι σκηνοθέτης, ηθοποιός, παραγωγός, κωμικός κι ένα σωρό ακόμα πράγματα.