Kontra στα μεγάλα κανάλια;

Kontra στα μεγάλα κανάλια;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σήμερα Δευτέρα 21 Μαΐου, 7 το απόγευμα, βγαίνει στο Kontra Channel το ολοκαίνουργιο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

21 Μαΐου 2018

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Βρέθηκα την Πέμπτη το απόγευμα εκεί, στα στούντιο του καναλιού, και παρακολούθησα την προετοιμασία του. Τις τελευταίες ημέρες έβγαζαν σε καθημερινή βάση δελτίο λες και ήταν κανονικά στον αέρα. Κεντρικός παρουσιαστής θα είναι ο Γιώργος Μελιγγώνης, νέο πρόσωπο στη συγκεκριμένη θέση, κάνει το ντεμπούτο του ως κεντρικός άνκορμαν. Πολιτικός συντάκτης της «Αυγής» ο Γιώργος, ήταν στο Ραδιόφωνο 24/7 και τώρα κάνει εκπομπές στον Real FM τα Σαββατοκύριακα, 10 με 12 τα πρωινά, μαζί με τη Λίνα Κλείτου.

Δίπλα θα εμφανίζονται για σχολιασμό και ρεπορτάζ ο πρώην συνεργάτης του Νίκου Παππά και εκδότης παλιότερα της εφημερίδας «Χωνί» Γιώργος Χριστοφορίδης, η πολιτική συντάκτρια Στέλλα Γκαντώνα, ο Φοίβος Κλαυδιανός στα εθνικά και τα διεθνή θέματα, ο Κώστας Πουλακίδας στα πολιτικά και ο Γιώργος Κολοκοτρώνης στα αθλητικά.

Την Πέμπτη που τριγυρνούσα στους διαδρόμους του Kontra Channel, στον Ταύρο, επικρατούσε πανικός. Στο κοντρόλ βασικά που έτρεχαν και δεν έφταναν ώστε να είναι έτοιμοι, πανέτοιμοι, απόψε. Φιλοδοξούν, όπως υποστηρίζουν, να βγάλουν ένα σύγχρονο και δυναμικό δελτίο ειδήσεων.

Περιφερειακό κανάλι είναι το Kontra Channel, στην Αττική εκπέμπει μόνο (και από τα συνδρομητικά βέβαια σε όλο τον κόσμο καθώς και διαδικτυακά από ΕΔΩ), αλλά θέλει να μπει στο μεγάλο ανταγωνισμό απέναντι στα πανελλαδικής εμβέλειας. Δεν είναι εύκολο, διόλου εύκολο θα έλεγα. Καλή επιτυχία από εμάς.