Τους απειλεί με πειθαρχικό ο Γιώργος Θαλασσινός στην ΕΡΤ

Τους απειλεί με πειθαρχικό ο Γιώργος Θαλασσινός στην ΕΡΤ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επιστολή του αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο προς τον πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Προγράμματος ζητώντας τους, επιτέλους, να κάνουν τη δουλειά τους.

24 Μαΐου 2018

«Δυστυχώς τα "εν ευθέτω χρόνω" και τα "λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες και τις ανάγκες της εταιρίας", δεν προβλέπονται να είναι στη διακριτική ευχέρεια της επιτροπής σας», τους γράφει στην επιστολή του ο Γιώργος Θαλασσινός, με ημερομηνία 16 Μαΐου 2018 σημειώνοντάς τους ταυτόχρονα πως έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν από την επιτροπή, τόσο ο Διευθύνων Σύμβουλος όσο και ο αρμόδιος εντεταλμένος σύμβουλος, «την κατά προτεραιότητα μελέτη των προτάσεών τους σύμφωνα με τις κατά την κρίση τους εκάστοτε ανάγκες του προγράμματος».

Και συνεχίζει, άκρως, επιθετικά: «Επίσης δεν με αφορά ποιους συμβουλευτήκατε για να γνωμοδοτήσετε. Το ερώτημά μου είναι σαφές: Γιατί ενώ οφείλετε να γνωμοδοτήσετε απλά στο κατεπείγον αίτημά μου, κωλυσιεργείτε επί πέντε μήνες και εντέλει ΑΡΝΕΙΣΤΕ να γνωμοδοτήσετε. Καλείστε για τελευταία φορά, εντός της ημέρας να προσδιορίσετε συνεδρίαση της Επιτροπής Προγράμματος και να γνωμοδοτήσετε εντός 7 ημερών επί των προτάσεών που, που αγνοείτε επί 5 μήνες, κατά παράβαση των γραπτών εντολών μου και των Κανονισμών και των Αποφάσεων της ΕΡΤ Α.Ε.».

Κλείνοντας την επιστολή του ο Γιώργος Θαλασσινός σημειώνει πως αν δεν εισακουστεί και αυτή τη φορά θα κινήσει τις πειθαρχικές διαδικασίες (άρθρο 23, του ΓΚΠ) εναντίον τους.