«Ο Michal Gieres από το Δουβλίνο σκοπεύει να σκοτώσει τον πρόεδρο της Ελλάδας»

«Ο Michal Gieres από το Δουβλίνο σκοπεύει να σκοτώσει τον πρόεδρο της Ελλάδας»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αυτό είναι το post που ανέβηκε στο λογαριασμό του Protagon στο Twitter και όσοι το είδαν σοκαρίστηκαν. Και συνέχιζε πως «σύντομα θα είναι ένας νεκρός γεμάτος θλίψη».

14 Ιουνίου 2018

Τρελαίνεσαι δεν λέμε, αλλά γρήγορα καταλαβαίνεις πως κάτι συμβαίνει. Χάκαραν λοιπόν το λογαριασμό τους και ανέβαζαν πράγματα που παρέπεμπαν σε τρομοκρατικές ενέργειες. Από την Πολωνία προέρχεται το χάκινγκ και ήδη οι υπεύθυνοι του site κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες.

Από το Protagon μας είπαν πως είχαν οκταψήφιο κωδικό με νούμερα και γράμματα, αρκετά δύσκολο, αλλά παρόλα αυτά τον έσπασαν οι χάκερς. Ήδη προσέφυγαν στο Ηλεκτρονικό Εγκλημα αλλά από εκεί τους στέλνουν στο Twitter στην Αμερική (θα στείλουν και αυτοί βέβαια στο Twitter, από το Ηλεκτρονικό Εγκλημα). 

Το επόμενο post έγραφε: «ΕΠΕΙΓΟΝ: Στην Αθήνα υπάρχουν τα πρώτα εκρηκτικά. Οι υπηρεσίες υπάρχουν. Η αστυνομία αναζητά τον Michał Gieres, έναν πόλο που ζει καθημερινά στο Δουβλίνο. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα...».

Και συνεχίζουν: «Η αστυνομία ζητά βοήθεια για την εξεύρεση του Michal Gieres. Μπορεί να προσπαθήσει να ξεφύγει από τη χώρα».

Το πράγμα γίνεται όλο και πιο άγριο στη συνέχεια: «2 άτομα είναι νεκρά, 8 τραυματίστηκαν. Αυτή είναι η προκαταρκτική πληροφορία που μας έδωσε η αστυνομία. Από ανεπίσημες πηγές, γνωρίζουμε ότι ένα από τα θύματα είναι παιδί».

Κι ένα ακόμα: «Η αστυνομία πήρε ένα Πόλο ύποπτο για δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας. Ο  αριθμός των τραυματιών είναι τώρα 8, αλλά η ζωή τους δεν κινδυνεύει».

Φαίνεται πως είναι φυσικά από Google Translate εξ ου και τα διάφορα λάθη... 

update: Υπέγραψαν κιόλας οι χάκερς: HACKED BY ORLĘTA RADZYŃ x WYKOP FOREVER TOGETHER και πλέον ο λογαριασμός έγινε Protagon.gr #ΧρυσήΑυγή