Παραπολιτικά: Long live the king, long live Vangelis

Παραπολιτικά: Long live the king, long live Vangelis
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επιτέλους! Από την τελευταία φορά που το ΒHMA έδωσε τρίτομη την ιστορία του Βασιλέα μας του Κωνσταντίνου έχουμε να δούμε τέτοια προσφορά.

06 Ιουλίου 2018

Της Eva_N_Agnosti

Καλά είναι δεν λέω τα χουντικά ένθετα με ύμνους στην επταετία, τα βιβλία έπαινοι για τα ηρωικά τάγματα ασφαλείας και τα cd με πατριωτικά άσματα της εποχής. Και μπορώ να πω, έχω σχεδόν καλυφθεί από τις άγνωστες ιστορίες του γέροντα Παϊσίου, έχω καταλήξει ποιος σκότωσε τον Χριστόδουλο και είμαι πλήρως ενημερωμένη για την παγκόσμια εβραϊκή συνωμοσία.

 

Αλλά να, μου είχε λείψει η αγία βασιλική οικογένεια, θέλω να μάθω περισσότερα για «τα γεγονότα-ορόσημα κοσμικά της σύγχρονης εποχής της, όπως η χρυσή επέτειος γάμων του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρία στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, οι γάμοι Νικόλαου και Τατιάνας στις Σπέτσες….»

Μια ειδική έκδοση- αφιέρωμα, 128 σελίδων, στη Βασιλική Οικογένεια της Ελλάδος, που κυκλοφορεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στα Παραπολιτικά.

Ευχαριστούμε τον κ. Μαρινάκη, ευχαριστούμε και την οικογένεια των Παραπολιτικών που μας δίνει τέτοιες μικρές δημοκρατικές χαρές μέσα στη μαύρη χούντα που ζούμε.

 (Οι φωτογραφίες του καρατέκα βασιλιά μας είναι από το περιοδικό Life)