Μιλάμε μόνο με τη δουλειά μας ή καταγγέλλουμε όταν χρειάζεται;

Μιλάμε μόνο με τη δουλειά μας ή καταγγέλλουμε όταν χρειάζεται;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Διάλογος Κώστα Βαξεβάνη και Πάνου Χαρίτου για το κοψίματα εκπομπών.

15 Δεκεμβρίου 2020

Πώς αντιδρά ένας δημοσιογράφος σε όσα τραγικά συμβαίνουν στο χώρο της δημοσιογραφίας το τελευταίο διάστημα; Οι δύο τους, Χαρίτος και Βαξεβάνης, έχουν διαφορετική άποψη.

«Ευχαριστώ για τα σχόλια και το ενδιαφέρον!» έγραψε ο Πάνος Χαρίτος για όσα γράφτηκαν για το κόψιμο της εκπομπής του από την ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ κόβει την εκπομπή του Πάνου Χαρίτου

«Πάνο, με όλα αυτά που γίνονται και με το κόψιμο της εκπομπής σου, οφείλεις να μην αφήνεις αυτό εδώ, αλλά την καταδίκη του φιμώματος της δημοσιογραφίας. Αλλιώς θα επικρατήσουν. Νομίζω οι υπόλοιποι, είμαστε πιο σκληροί από σένα για αυτό που έγινε σε εσένα. Συναδελφικά και φιλικά» του έγραψε ο Κώστας Βαξεβάνης.

«Ίσως και να έχεις δίκιο Κώστα. Ωστόσο επειδή γνωριζόμαστε από παλιά, γνωρίζεις πως ό,τι είχα να πω το έλεγα πάντα μέσα από τη δουλειά μου. Οπότε στην ίδια γραμμή λέω να μείνω και τώρα» του απάντησε ο Χαρίτος.

Για να επανέλθει ο Κώστας: «Αυτή η στιγμή φίλε Πάνο είναι οριακή. Δεν φτάνει να λέμε μόνο με τη δουλειά μας. Πρέπει να μιλάμε για όσα γίνονται γύρω μας και απειλούν εκτός από τη δουλειά μας και τη Δημοκρατία. Και εννοώ, πως σε λίγο δεν θα μπορείς να πεις με τη δουλειά σου γιατί θα επικρατήσει ως κανονικότητα η προγραφή και η λογοκρισία. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας κάνει τη στάθμισή του».