Επιστρέφει το «Mega Star» με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη

Επιστρέφει το «Mega Star» με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (15/12).

15 Δεκεμβρίου 2020

Έπειτα από χρόνια απουσίας από τους τηλεοπτικούς δέκτες, η ιστορική μουσική εκπομπή επανέρχεται ανανεωμένη στο πρόγραμμα του Mega το ερχόμενο Σάββατο, και θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 17.40. Στο «τιμόνι» του «Mega Star» θα βρίσκονται η Μαντώ Γαστεράτου και ο Αντώνης Δημητριάδης, οι οποίοι θα παρουσιάζουν (κατά βάση) κάθε Σάββατο το ελληνικό Top 10 της εβδομάδας και κάθε Κυριακή το αντίστοιχο ξένο. Επιπλέον θα παρουσιάζονται charts από τις προτιμήσεις του κοινού σε ραδιόφωνα, ψηφιακές και φυσικές πωλήσεις και από πλατφόρμες όπως το Spotify, το Apple Music κ.ά., μαζί με trends από το YouTube, το Shazam και το Tik Tok στην Ελλάδα.

-------------------------

Γιορτές με Χριστουγεννιάτικες ταινίες από το ERTflix.

Η υβριδική και διαδικτυακή πλατφόρμα της ΕΡΤ χαρίζει στους θεατές της κινηματογραφικές παραγωγές με θέμα, φυσικά, τα Χριστούγεννα, προκειμένου να περάσουν ευχάριστα τις γιορτινές ημέρες. Πρόκειται για δύο κατηγορίες προγραμμάτων, μια για όλη την οικογένεια και άλλη μια μόνο για τα παιδιά. Ιδού κάποιες από τις ταινίες των κατηγοριών:

Χριστούγεννα για όλους
«The Christmas Shoes» (Το πιο όμορφο δώρο)
«The March Sisters at Christmas» (Τα Χριστούγεννα των αδερφών Μαρτς)
«Family for Christmas» (Μια οικογένεια για τα Χριστούγεννα)
«A smile in the night» (Ένα χαμόγελο στις τέσσερις το πρωί)
«A Christmas Carol: The musical» (Χριστουγεννιάτικη ιστορία: Το Μιούζικαλ)
«Swingin’ Christmas» (Σουίνγκ Χριστούγεννα)

Χριστούγεννα για παιδιά
«Santa Swap» (Η αλλαγή του Άγιου Βασίλη)
«Journey to the Christmas Star» (Αναζητώντας το Αστέρι των Χριστουγέννων)
«Zig & Sharko - Επιχείρηση Άγιος Βασίλης»
«Pixi Post and the gift bringers» (Τα δώρα της Πίξι Ποστ)
«The Little Reindeer» (Ο Μικρός Τάρανδος)

-------------------------

Με τον Γιώργο Μαζωνάκη κλείνει για το 2020 το «Σπίτι με το Mega».

Μια ακόμη λαϊκο-ποπ βραδιά, την τελευταία για το έτος που διανύουμε, ετοιμάζει η μουσική εκπομπή του Mega. Το ερχόμενο Σάββατο στις 21.00 ο Γιώργος Μαζωνάκης θα ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 30 χρόνια, όπως το «Ανήκω σε μένα», το «Παιδί της νύχτας», το «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», το «Τόσα βράδια» και άλλα, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Μαζί του θα είναι ο Μιχάλης Stavento, τιμώντας ταυτόχρονα την Κρητική μουσική και το μπουζούκι, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές».

-------------------------

Ξεκινάει στη Nova το γιορτινό Mad Holidaze.

Από αύριο και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, στην θέση 113, θα εκπέμπει στη συνδρομητική πλατφόρμα το νέο θεματικό μουσικό κανάλι του Mad, όπως σας είχαμε αποκαλύψει ΕΔΩ. Το Mad Holidaze θα παίζει όλο το 24ωρο Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από δημοφιλείς φωνές όπως οι Celine Dion, Mariah Carey, Frank Sinatra, Wham, Barbra Streisand, Whitney Houston, Robbie Williams, Δέσποινα Βανδή, Σάκης Ρουβάς, Χρήστος Δάντης και άλλοι, μαζί με ειδικές μουσικές ζώνες που θα παίζουν επιτυχίες από το παρελθόν και το παρόν.

-------------------------

Η Ερμονέλα Γιάχο αποκλειστικά στο «Art Week».

Μια από τις σπουδαιότερες σοπράνο της διεθνούς σκηνής του λυρικού θεάτρου φιλοξενεί η εκπομπή της Λένας Αρώνη. Αυτό το Σάββατο στις 20.00 και μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, η Ερμονέλα Γιάχο μιλά για τα παιδικά της χρόνια, την αγωνία της για την κατάκτηση της κορυφής, την επιτυχία της, τη σχέση της με το κοινό της, τις σκέψεις της για την πανδημία κ.ά.

-------------------------

Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας από την Πειραϊκή Εκκλησία 91.2.

Την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου και για όλη τη μέρα, ο ραδιοσταθμός της Μητρόπολης Πειραιά θα εκπέμψει ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα προκειμένου να ενισχύσει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, εν όψει των Χριστουγέννων. Στο στούντιο της Πειραϊκής Εκκλησίας 91.2 θα βρεθούν και καλλιτέχνες όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Κώστας Καραφώτης, ο Ηλίας Βρεττός, η Στέλλα Κονιτοπούλου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιάννης Βαρδής, η Σόνια Θεοδωρίδου κ.ά., ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα συνδέονται με τον ραδιοσταθμό οι εκπομπές του Mega.