«Έξαψη»: Νέα σειρά στο Mega, από τον Ιανουάριο

«Έξαψη»: Νέα σειρά στο Mega, από τον Ιανουάριο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (16/12).

16 Δεκεμβρίου 2020

Με το νέο έτος, εκτός απροόπτου, θα επιστρέψει στην παραγωγή μυθοπλασίας το «μεγάλο κανάλι», έπειτα από απουσία ετών. Μια από τις πρώτες σειρές που θα κάνει πρεμιέρα είναι η «Έξαψη», ένα ερωτικό δράμα με αστυνομικό στοιχείο, σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τελεμέγκου. Στο βασικό cast είναι οι Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Νίκος Πουρσανίδης, Κωνσταντίνος Κάππας, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής και Σοφία Μανωλάκου. Παρακάτω το teaser του Mega για την σειρά:

-------------------------

Ο Μανώλης Φάμελλος και η Πέννυ Μπαλτατζή στο «Μουσικό Κουτί».

Απόψε στις 22.00 και μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται στην εκπομπή τους τους δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες. Για δύο ώρες ο Μανώλης Φάμελλος και η Πέννυ Μπαλτατζή θα ερμηνεύσουν γνωστά τραγούδια τους, έχοντας μαζί τους και τη Nalyssa Green, ενώ και οι παρουσιαστές θα συμμετάσχουν στο τραγούδι.

-------------------------

Συμφωνία Αυτοδιαχείρισης-δημοτικών ΜΜΕ για τα πνευματικά δικαιώματα.

Σε ανακοίνωσή του, ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης δήλωσε ότι συνέπραξε με την ΕΔΗΡΤΜΜΕ για την καταβολή των οφειλόμενων αμοιβών δικαιωμάτων προς αυτόν από το 2018 έως το 2021, παρέχοντας επιπλέον ευνοοικούς όρους σε όσα δημοτικά κανάλια και ραδιόφωνα προσχωρήσουν στη συμφωνία, και λάβουν άδεια για να χρησιμοποιούν το ρεπερτόριό του. «Η συμφωνία αυτή είναι επωφελής και για τα δύο μέρη αφού λαμβάνει υπόψη της, τόσο την ανάγκη των δημιουργών και άλλων δικαιούχων να αμειφθούν για τη χρήση των έργων τους, όσο και τις συνθήκες της παρατεινόμενης πανδημίας στην αγορά», αναφέρει χαρακτηριστικά η Αυτοδιαχείριση.

-------------------------

Δεν επιστρέφεται στον VFM η συχνότητα των 88.3.

Αρνητικά απάντησε το ΕΣΡ στην αίτηση που κατατέθηκε πριν... δύο χρόνια από τον σύνδικο πτώχευσης του ραδιοσταθμού, η οποία ζητούσε την επιστροφή της άδειάς του. Ο διαχειριστής του VFM 88.3 υποστήριξε ότι η τωρινή σύνθεση του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου παραβίασε μια σειρά από διατάξεις, που σχετίζονται με την πιο πρόσφατη απόφαση ανάκλησης της άδειας του σταθμού και την πτωχευτική του διαδικασία, με τα μέλη της ανεξάρτητης αρχής να απορρίπτουν όλους τους ισχυρισμούς του. Ως αποτέλεσμα της παραπάνω απόφασης, η συχνότητα των 88.3 θα εξακολουθεί να είναι «ελεύθερη» και να ανήκει στο κράτος.

-------------------------

Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, με εκπομπή στο Τρίτο Πρόγραμμα.

Από το ερχόμενο Σάββατο και κάθε Σάββατο στις 14.30, οι μουσικές που παίζονται στον πολιτιστικό πρώτο όροφο του Ραδιομεγάρου, θα έχουν το δικό τους ραδιοφωνικό «σπίτι». Μέσα από την εκπομπή «Πρώτος Όροφος» θα ακούγονται ηχογραφήσεις από συναυλίες των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, σε επιμέλεια και παρουσίαση του Διονύση Μαλλούχου και (συν)παραγωγούς τα ίδια τα Μουσικά Σύνολα.