Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Stan και ο Harry Styles στο «Mega Star»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Stan και ο Harry Styles στο «Mega Star»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (18/12).

18 Δεκεμβρίου 2020

Αποκλειστικές συνεντεύξεις και unplugged εμφανίσεις θα εμπεριέχει η ιστορική μουσική εκπομπή του Mega, στο πρώτο Σαββατοκύριακο της νέας της σεζόν. Αύριο στις 17.40 θα μιλήσουν στο «Mega Star» ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Stan, με τον τελευταίο να τραγουδά για τους τηλεθεατές της εκπομπής ως καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής. Και την Κυριακή, την ίδια ώρα, θα προβληθεί η αποκλειστική συνέντευξη του Harry Styles στο «μεγάλο κανάλι», μαζί με τη συνέχεια εκείνης του Stan.

-------------------------

80s βραδιά με Καίτη Γαρμπή και Ανδρέα Μικρούτσικο στο «Just The 2 Of Us».

Στην φάση των προημιτελικών έφτασε το μουσικό show του Open, το οποίο θα αφιερώσει το ερχόμενο live του στην δεκαετία του '80. Εκτός από τα εναπομείναντα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν, καλεσμένοι του «J2US» θα είναι η Καίτη Γαρμπή, η οποία θα ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, αλλά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε ρόλο έκπληξη, όπως επισημαίνουν οι ιθύνοντες του show.

-------------------------

Με show αλα... «Μπράβο Ρούλα» το Mega αποχαιρετά το 2020.

Κυριολεκτικά, καθώς την παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 21.50 και για τρεις ώρες, η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στο «γυαλί» ως παρουσιάστρια, έχοντας μαζί της τον Αντώνη Ρέμο ο οποίος μαζί με αγαπημένους φίλους του θα αναλάβει την ψυχαγωγία του τηλεοπτικού κοινού. «Η καλύτερη παρέα για να αποχαιρετήσουμε το 2020 και να υποδεχτούμε το 2021 σε μια βραδιά που γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή, καθώς γεμίζει με μουσική, ελπίδα, αισιοδοξία και μεγάλες εκπλήξεις», αναφέρει χαρακτηριστικά το κανάλι.

-------------------------

Ρύθμιση για τα δεδουλευμένα των εργαζόμενων της ΕΡΤ, για τη διετία 2012-2013.

Ικανοποιήθηκε ένα από τα πάγια αιτήματα της ΠΟΣΠΕΡΤ, που διατυπώνεται από τότε που έπεσε το «μαύρο» στην παλιά εταιρεία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας ενσωματώθηκε και διάταξη για τη «ρύθμιση απαιτουμένων απαιτήσεων δεδουλευμένων αποδοχών εργαζομένων ΕΡΤ Α.Ε.», μετά από τηλεδιάσκεψη της Ομοσπονδίας με τον αρμόδιο για τα ΜΜΕ εκπρόσωπο τύπου, Στέλιο Πέτσα. «Η σημερινή νίκη του εργατικού συνδικαλισμού, δείχνει σε όλους μας ότι όταν είμαστε συσπειρωμένοι και ενωμένοι μπορούμε να έχουμε αίσια αποτελέσματα στις διεκδικήσεις μας ακόμα και όταν όλα δείχνουν να έχουν χαθεί», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ.