Δεν μας έφτανε το πρώτο «Bachelor», έρχεται αμέσως το δεύτερο

Δεν μας έφτανε το πρώτο «Bachelor», έρχεται αμέσως το δεύτερο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ήδη άνοιξε η πλατφόρμα για τη δήλωση συμμετοχών...

19 Δεκεμβρίου 2020

Το τηλεοπτικό κοινό έδειξε χθες τα... συναισθηματά του για τον «Bachelor» και την νέα του αγαπημένη, με τον Alpha να «πανηγυρίζει» για τις επιδόσεις του. Ο χθεσινός τελικός του ριάλιτι ξεπέρασε το 20% και στις δύο βασικές κατηγορίες κοινού, σημειώνοντας 22,1% στο σύνολο και 24,2% στο 18-54. Περισσότερα νούμερα από τον έτερο τελικό της βραδιάς, εκείνο του «Big Brother» στον ΣΚΑΪ (19% σύνολο, 20,4% 18-54).

Βλέποντας, λοιπόν, την πέραση που είχε ο πρώτος κύκλος του «Bachelor», το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς είπε να τον... «επιβραβεύσει» και να μας προσφέρει άλλον ένα κύκλο επεισοδίων του. Έχει ήδη ανέβει στο YouTube το τρέιλερ που καλεί τις υποψήφιες «νύφες» να συμμετάσχουν στο ριάλιτι, και έχει ανοίξει επίσης η πλατφόρμα για τη δήλωση συμμετοχών στο site του Alpha.

Οι υπεύθυνοι του ριάλιτι, πέρα από το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας των συμμετεχόντων, ζητούν το επάγγελμά τους, το ύψος τους, αριθμό παιδιών, περιγραφή του χαρακτήρα τους και του ιδανικού συντρόφου, τα χόμπι τους, το πόσο άνετα μπορούν να εκφραστούν μπροστά στην κάμερα, φωτογραφίες (προσώπου και ολόσωμες) και βίντεο, και αν έχουν συμμετάσχει σε άλλη εκπομπή.