Στη «μάχη» του prime time από την Κυριακή το «Survivor»

Στη «μάχη» του prime time από την Κυριακή το «Survivor»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (24/12).

24 Δεκεμβρίου 2020

Ένα από τα πιο «δυνατά χαρτιά» του επιστρατεύει ο ΣΚΑΪ, από το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε. Ο πολυδιαφημισμένος νέος κύκλος του «Survivor» θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21.00 -αντί του «The Voice»- και από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 22.15. Απέναντι, μεταξύ άλλων, από το «Master Chef» που θα ξεκινήσει αργότερα και τις «Άγριες Μέλισσες». Στην παρουσίαση θα βρίσκεται ο Γιώργος Λιανός, αυτή τη φορά, ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των «Μαχητών» και των «Διασήμων» μέσα από τα social media του ΣΚΑΪ.

-------------------------

Έρχεται (και) το «Super Makeover» στον ΣΚΑΪ.

Επιμένει στις εκπομπές μόδας το κανάλι του Νέου Φαλήρου, παρά το τέλος του «My Style Rocks» για φέτος. Μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ θα προβάλλεται σύντομα το «Super Makeover», ένα project με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού που σκοπεύει να ανταγωνιστεί το «Style Me Up» του Open. Τέσσερις experts θα μεταμορφώνουν την εμφάνιση των παικτών αλλά και την ψυχολογία τους. Ο λόγος για τον make up expert Παντελή Τουτουντζή, την fashion stylist Έλενα Παπασταύρου, την hair stylist Σοφία Νομικού και την συμβουλευτική ψυχολόγο Μαρία Χουδαλάκη.

-------------------------

Πρωινό Χριστουγέννων με Θεία Λειτουργία στο Open.

Διαφοροποιήται από τους υπόλοιπους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς το «ανοιχτό κανάλι», ανταγωνιζόμενος την ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ3. Αύριο στις 09.00, μετά την «Ώρα Ελλάδος» με τους Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη, το Open θα αναμεταδώσει την Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, Πολιούχου Θεσσαλονίκης.