Διψήφια νούμερα για την «Έξαψη», πιο χαμηλά οι «Σχεδόν Ενήλικες»

Διψήφια νούμερα για την «Έξαψη», πιο χαμηλά οι «Σχεδόν Ενήλικες»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι επιδόσεις των πρώτων επεισοδίων των νέων σειρών του Mega.

05 Ιανουαρίου 2021

Μια σημαντική ημέρα η χθεσινή για το «μεγάλο κανάλι», καθώς επέστρεψε κι επισήμως στις νέες παραγωγές μυθοπλασίας μετά από περίπου 5 χρόνια απουσίας, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της Τηλέτυπος. Το περασμένο βράδυ έκαναν πρεμιέρα και οι δύο νέες σειρές του για την τρέχουσα σεζόν, η «Έξαψη» στις 21.00 και οι «Σχεδόν Ενήλικες» στις 22.00.

Η δραματική σειρά της Τίνας Καμπίτση και του Βασίλη Τσελεμέγκου τα πήγε πολύ καλά, σημειώνοντας διψήφια νούμερα και στις δύο βασικές κατηγορίες κοινού, με 11,8% στο σύνολο και 15,6% στο «δυναμικό κοινό». Μάλιστα, για τρία τέταρτα ήταν το Νο.1 πρόγραμμα στον ανταγωνισμό, στο 18-54, φτάνοντας μέχρι το 16,7%. Η «Έξαψη» είχε απέναντί της, μεταξύ άλλων, τις «8 Λέξεις» του ΣΚΑΪ, επαναλήψεις σειρών του Alpha και του ΑΝΤ1 και ξένες ταινίες σε Star και Open.

Πολύ πιο δύσκολο ήταν το έργο της κωμικής σειράς της Μυρτώς Κοντοβά, που ακολούθησε στο πρόγραμμα. Στο σύνολο σημείωσε 5% και στο «δυναμικό κοινό» 6,1%, έχοντας όμως να αντιμετωπίσει «βαριά χαρτιά» του ανταγωνισμού, όπως το «Survivor» του ΣΚΑΪ και τις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, που σημείωσαν μέσους όρους άνω του 30% έκαστα.