Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στους «Γιαννουτσοβαμβακάρηδες» και την ΕΡΤ1

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στους «Γιαννουτσοβαμβακάρηδες» και την ΕΡΤ1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (07/01).

07 Ιανουαρίου 2021

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη θα δώσει στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» ο δημοφιλής ηθοποιός, την ερχόμενη Τρίτη 12/01 στις 00.15. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θα μιλήσει στους Τάκη Γιαννούτσο και Θοδωρή Βαμβακάρη για τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, τον λόγο που τον φώναζαν «Γκαστόνε», τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις συνέπειες της πανδημίας, την σχέση του με το θέατρο, το σινεμά και την τηλεόραση, αγαπημένους του ρόλους, το ποδόσφαιρο, τις μηχανές κ.ά.

-------------------------

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1.

Την σπουδαία ερμηνεύτρια θα φιλοξενήσει την ερχόμενη Δευτέρα στις 23.30, η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα μιλήσει για τα πρώτα βήματα της καριέρας της, τον τραγουδιστή που την ανέδειξε, τις μεγάλες συναυλίες της σε Ελλάδα και εξωτερικό, τα σχέδιά της για το μέλλον αλλά και τον υπουργό ξένου κράτους που... την προσκύνησε στη μέση του δρόμου για το ταλέντο της.

-------------------------

Μεταξά, Φουρέιρα, Κοκκίνου και Sam Smith στο «Mega Star».

Μια ακόμη εβδομάδα με αποκλειστικότητες, καλεσμένους και συνεντεύξεις έρχεται για την μουσική εκπομπή του Mega. Το ερχόμενο Σάββατο στις 17.40 η Μαντώ Γαστεράτου και ο Αντώνης Δημητριάδης υποδέχονται στο στούντιο του «Mega Star» την Κόνι Μεταξά, που θα παρουσιάσει unplugged το τραγούδι της «Θέλω Και Δεν Θέλεις», η Ελένη Φουρέιρα μιλά για την εμφάνισή της στο φετινό «Madwalk» και παρουσιάζονται αποκλειστικά πλάνα από το video clip του νέου τραγουδιού της Έλλης Κοκκίνου, «Τι Έχω Τραβήξει». Την επόμενη ημέρα και την ίδια ώρα μιλά στο «Mega Star» ο Sam Smith, σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

-------------------------

Συνεχίζει αποκλειστικά στην Cosmote TV το ATP Tour.

Μετά τις κορυφαίες διασυλλογικές οργανώσεις ποδοσφαίρου, το Champions League και το Europa League, η συνδρομητική πλατφόρμα ανανέωσε την συνεργασία της και με μερικά από τα δημοφιλέστερα διεθνή τουρνουά τέννις. Η Cosmote TV συμφώνησε με την ATP και την ATP Media για την μετάδοση των 9 τουρνουά του ATP Masters 1000, τα Nitto ATP Finals, τα 13 τουρνουά του ΑΤP 500, 32 τουρνουά του ATP 250 και τα Next Gen ATP Finals, για τις αγωνιστικές περιόδους 2021-2023, που μεταφράζονται σε πάνω από 2 χιλιάδες ώρες μεταδόσεων κάθε χρόνο.

-------------------------

Το 1821 σε ένα λεπτό στο Δεύτερο Πρόγραμμα.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, το «έντεχνο» δημόσιο ραδιόφωνο θα παρουσιάζει από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 09.00 και τις 19.00, σειρά μονόλεπτων με τίτλο «Το '21 μέσα από τα κείμενα του '21». Πρόκειται για κείμενα της εποχής που αναφέρονται στα επαναστατικά χρόνια, με την οπτική αγωνιστών και λογίων. Το όλο project (ιδέα, επιλογή, σύνθεση και ανάγνωση κειμένων) φέρει την υπογραφή της καθηγήτριας Ιστορίας του Νέου Ελληνισμού στο ΕΚΠΑ, Μαρίας Ευθυμίου.

-------------------------

«Αφύλαχτη Διάβαση» με ειδήσεις... 100 ετών.

Ένα ιδιαίτερο «ταξίδι» στον χρόνο θα παρουσιάσει αυτό το Σαββατοκύριακο η σειρά ντοκιμαντέρ του Θωμά Σίδερη. Μέσα από το Πρώτο Πρόγραμμα, το Σάββατο στις 12.00, και από τη Φωνή της Ελλάδας σε επανάληψη, την Κυριακή στις 13.00, η «Αφύλαχτη Διάβαση» θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα με τίτλο «Καλό και ευτυχές το νέο έτος 1921», με γεγονότα και πρόσωπα από εκείνη την χρονιά όπως η Μαρία Πολυδούρη, ο Κώστας Καρυωράκης, ο Γεώργιος Παπανδρέου, η Κυβέλη, ο Κωστής Παλαμάς, η Ραχήλ (Ελένη Κορτζά) και άλλοι.