Ξέρετε τι είναι τα «Deep Fake videos»;

Ξέρετε τι είναι τα «Deep Fake videos»;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα το δούμε πως φτιάχνονται αυτά τα βίντεο, απόψε (update: Τρίτη βράδυ τελικά, άλλαξαν ημέρα προβολής), στο Mega Stories με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

11 Ιανουαρίου 2021

Φανταστήκατε ποτέ δύο άσπονδους πολιτικούς εχθρούς να τα βρίσκουν λίγο πριν τις εκλογές;
Πώς θα σας φαινόταν αν βλέπατε την αγαπημένη σας θεατρική ηθοποιό να πρωταγωνιστεί σε ένα τολμηρό ερωτικό βίντεο;
Θα πιστεύατε ότι θα μπορούσατε να συνομιλήσετε με τον αγαπημένο σας ποπ τραγουδιστή εξ Αμερικής ή ότι θα ήταν εξαιρετικά εύκολο να μεταμορφωθείτε γρήγορα και απλά στον αγαπημένο σας κινηματογραφικό αστέρα;

 

Τα πλαστά βίντεο (Deep Fake videos) που αντικαθιστούν το πρόσωπο ενός απλού χρήστη αυτής της εφαρμογής με τα πρόσωπα επώνυμων ανθρώπων από την πολιτική, τον αθλητισμό και το θέαμα έρχονται για να μείνουν και να προκαλέσουν έναν μόνιμο πονοκέφαλο στη σύγχρονη ψηφιακή κοινωνία!

Αυτά θα μας παρουσιάσει η Δώρα Αναγνωστοπούλου στο Mega, απόψε στις 00:10. Ευκαιρία να μάθουμε πώς μπορεί να εντοπιστεί η πλαστότητα ενός τέτοιου ύποπτου βίντεο και αν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον άγνωστο αλλά επικίνδυνο ψηφιακό εχθρό...

Στην εκπομπή εμφανίζονται οι:
Γιάννης Γορανίτης, Κέλλυ Ιωάννου, Νίκος Κανέλλης, Θάλεια Ματίκα, Βασίλης Παπακώστας, Κυριάκος Πιερρακάκης, Μανώλης Σφακιανάκης, Άννα Μαρία Φίλιππα.