Η Χριστίνα Λαμπίρη θα λέει «Ό,τι πεις» στο Μακεδονία TV

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα λέει «Ό,τι πεις» στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (11/01).

11 Ιανουαρίου 2021

Με κάθε επισημότητα ανακοινώθηκε σήμερα από το ψυχαγωγικό κανάλι του ΑΝΤ1, η νέα εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη. Το «Ό,τι πεις» θα κάνει πρεμιέρα την μεθεπόμενη Δευτέρα 25/01, και θα βγαίνει καθημερινά από τις 17.00 έως τις 19.00 «με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, success stories που εμπνέουν, αποκλειστικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ, lifestyle θέματα που ανοίγουν συζητήσεις, ζωντανές συνδέσεις με Έλληνες απ’ όλο τον κόσμο και καθημερινά κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν», όπως σημειώνει το Μακεδονία TV. Στο πάνελ, μαζί με τη Χριστίνα Λαμπίρη, θα βρίσκονται οι Διονυσία Ζαπατίνα, Γιώργος Μπέζας, Νάνσυ Παραδεισανού και Σάρα Εσκενάζη.

-------------------------

Με Νίκο Κοκλώνη, Αννίτα Ναθαναήλ, Κατερίνα Βρανά και Ματίνα Παγώνη επιστρέφουν τα «Μεσάνυχτα» στον Alpha.

Έπειτα από απουσία μισής σεζόν η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρίσκεται και πάλι στο πρόγραμμα του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς, από αυτή την εβδομάδα. Την Τετάρτη 13/01 στις 12 τα μεσάνυχτα, θα είναι καλεσμένοι ο παρουσιαστής και «μιντιάρχης» Νίκος Κοκλώνης, και η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο Αννίτα Ναθαναήλ. Την επόμενη ημέρα και την ίδια ώρα θα μιλήσουν για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη η κωμικός Κατερίνα Βρανά και η πρόεδρος των Ελλήνων νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη.

-------------------------

«Λούφα και Παραλλαγή» για όλες τις Πέμπτες του Ιανουαρίου στο Mega.

Στα... χακί θα ντυθεί το prime time του «μεγάλου καναλιού» τον μήνα που διανύουμε, με τρεις δημοφιλείς ταινίες του Νίκου Περάκη με θέμα τον στρατό. Η αρχή του αφιερώματος θα γίνει αυτή την Πέμπτη στις 22.00 με την κλασσική «Λούφα και Παραλλαγή» του 1984, και θα ακολουθήσουν την ίδια ωρα οι «Σειρήνες στο Αιγαίο» στις 21/01 και οι «Σειρήνες στη Στεριά» στις 28/01.

-------------------------

«Ζέσταμα» μέσω YouTube για τα ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και Άρης-ΑΕΚ στη Nova.

Μια ιδιαίτερη κίνηση από τη συνδρομητική πλατφόρμα για τους ποδοσφαιρόφιλους πελάτες της. Την ερχόμενη Τετάρτη και την ερχόμενη Πέμπτη το Novasports.gr και το κανάλι του αθλητικού portal στο YouTube θα προβάλλουν παλαιότερες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό (Τετάρτη) και του Άρη με την ΑΕΚ (Πέμπτη) για 11 ώρες, από τις 12.00 έως τις 23.00, με αφορμή τα δύο εξ αναβολής ντέρμπι της Super League που θα διεξαχθούν τις ίδιες μέρες.

-------------------------

Υψηλές επιδόσεις για το «Έτερος Εγώ - Κάθαρσις» στην Cosmote TV.

Ως η κορυφαία σε θέαση σειρά της συνδρομητικής πλατφόρμας αναδεικνύεται σταθερά ο δεύτερος κύκλος του «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια. Συγκεκριμένα, η δημοφιλής Ελληνική παραγωγή μυθοπλασίας είναι πρώτη ανάμεσα σε πάνω από 160 σειρές και 270 ολοκληρωμένους κύκλους σειρών, που βρίσκονται στον on demand κατάλογο της Cosmote TV, έναν μόλις μήνα μετά από τότε που έγινε διαθέσιμη.