Ο Βασίλης Κικίλιας εφ' όλης της ύλης στο «Special Report»

Ο Βασίλης Κικίλιας εφ' όλης της ύλης στο «Special Report»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (12/01).

12 Ιανουαρίου 2021

Συνέντευξη στον Τάσο Τέλλογλου, τον Αντώνη Φουρλή και τη Μαρία Σαράφογλου θα δώσει απόψε στις 23.30 ο Υπουργός Υγείας. Στην εκπομπή έρευνας του ΑΝΤ1 ο Βασίλης Κικίλιας θα απαντήσει σε ερωτήματα για τα εμβόλια, το ΕΣΥ, το ενδεχόμενο τρίτο κύμα της πανδημίας, τα λάθη που έγιναν στη διαχείρισή της και τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης. Επιπλέον, η Φωτεινή Νάσσου ταξιδεύει στην Κρήτη και ερευνά τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην καλλιέργεια της ελιάς.

-------------------------

Επέστρεψε στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας.

Μετά το «περιπετειώδες» πέρασμά του από τον ΣΚΑΪ, ο γνωστός δημοσιογράφος επιστρέφει στο δυναμικό του καναλιού του Αμαρουσίου. Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1 στην ανακοίνωσή του, ο Γιώργος Λιάγκας θα επανέλθει στο «Πρωινό» μαζί με την πρώην συμπαρουσιάστρια -και πρώην σύζυγό- του, Φαίη Σκορδά, ενώ η συνεργασία των δύο πλευρών θα είναι διευρυμένη.

-------------------------

Συνεχίζει στη Θράκη η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση.

Μετά τα νησιά του Αιγαίου η ΕΡΤ και η Digea θα ενεργοποιήσουν τις νέες τους συχνότητες στην ηπειρωτική Ελλάδα, και συγκεκριμένα τον Έβρο και την Κομοτηνή. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 15/01, οι κάτοικοι των περιοχών που λαμβάνουν τηλεοπτικό σήμα από τα κέντρα εκπομπής Πύθιο, Κήποι, Πεντάλοφος, Διδυμότειχο, Σουφλί και Πλάκα θα πρέπει να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους, με τον εξοπλισμό που ήδη διαθέτουν.

-------------------------

«Φρεσκάρει» τις Σαββατιάτικες εκπομπές του ο Kiss 92.9.

Το εβδομαδιαίο Top 30 του ραδιοσταθμού με τον Νίκο Ζώη γίνεται δραδιαστικό και θα διαμορφώνεται από τους ακροατές του, οι οποίοι θα πρέπει να μπουν στο kiss929.gr και να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια από τη λίστα που υπάρχει εκεί. Όσοι συμμετάσχουν στην ψηφοφορία μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για ένα Playstation 4. Αλλαγές και στο «Club Kiss», που αυξάνεται κατά μια ώρα σε διάρκεια και «μετακομίζει» μόνιμα στο τρίωρο 18.00 με 21.00.