Έρχεται αυτή την εβδομάδα ο πέμπτος κύκλος του «Master Chef»

Έρχεται αυτή την εβδομάδα ο πέμπτος κύκλος του «Master Chef»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (18/01/2021).

18 Ιανουαρίου 2021

Ίσως το πιο «δυνατό χαρτί» στο πρόγραμμα του Star τα τελευταία χρόνια, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη, αλλά με μικρές αλλαγές (κυρίως στην Reward Day) λόγω κορωνοϊού. Το ερχόμενο Σάββατο 23/01 στις 21.00 θα ξεκινήσει ο πέμπτος κύκλος του «Master Chef», και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη την ίδια ώρα. Η σύνθεση των κριτών θα είναι η ίδια, με τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, έχοντας μαζί τους τον Γιάννη Αποστολάκη ως μέντορα των παικτών, τον Νίκο Θωμά ως Food and Beverage Manager και τον Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο ως Food Stylist.

-------------------------

«Tik Talk» με περπάτημα σε... σπασμένα γυαλιά.

Απόψε τα μεσάνυχτα ο Θανάσης Ευθυμιάδης μυεί τον Αντώνη Σρόιτερ και τους τηλεθεατές της εκπομπής, στον ιδιαίτερο τρόπο ζωής του. Μέσα από το κτήμα του ο γνωστός ηθοποιός μιλά στην κάμερα του Alpha για τον εναλλακτικό τρόπο ζωής του, τον οποίο μοιράζεται με τους followers του στα social media, την επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και τον ρόλο που έπαιξε σε αυτό η οικογένειά του, τα σχόλια που δέχεται από τους ακολούθους του κ.ά. Το «highlight» της συνέντευξης, ωστόσο, θα είναι η πρόκληση του Θανάση Ευθυμιάδη στον Αντώνη Σρόιτερ να περπατήσουν μαζί σε σπασμένα γυαλιά...

-------------------------

Με Σταματίνα Τσιμτσιλή και «ΛΕ.ΠΑ.» το «Direct».

Την παρουσιάστρια του Alpha και τον δημοφιλή τραγουδιστή φιλοξενεί στην εκπομπή του ο Τάκης Χατζής, αυτή την Τρίτη τα μεσάνυχτα στη συχνότητα του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα μιλήσει για την «συνταγή» της επιτυχίας του «Happy Day», τη συνεργασία της με τον Δήμο Βερύκιο, τη σχέση της με τη μαγειρική, την οικογένειά της και το ανεκπλήρωτο όνειρό της, και ο Λευτέρης Πανταζής θα μιλήσει για τα δύσκολα χρόνια του ξεκινήματος της καριέρας του, τους μεγάλους έρωτες της ζωής του, την κόρη του Κόνι Μεταξά και τη ζωή στη νύχτα.

-------------------------

Πρωτιά στο 18-54 για το «Ράδιο Αρβύλα», στην πρώτη του εβδομάδα.

Με το «καλημέρα» στην κορυφή η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, του Γιάννη Σερβετά, του Χρήστου Κιούση και του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που επανήλθε στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Open. Στην πρώτη του εβδομάδα το «Ράδιο Αρβύλα» ήταν πρώτο στο 18-54 με 21,1% σε μερίδιο και 1.510.000 τηλεθεατές μέσο όρο, έχοντας 26% στους άνδρες και 17,4% στις γυναίκες του ίδιου ηλικιακού group.

-------------------------

Επιστροφή με υψηλές επιδόσεις για το «Καφέ της Χαράς».

Πρώτη στην προτίμηση του «δυναμικού κοινού» ήταν η σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά, στην επιστροφή της στον ΑΝΤ1 μετά από αρκετές εβδομάδες. Το πρώτο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου του «Καφέ της Χαράς», που προβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή, σημείωσε 19,4% στο 18-54, με 2.097.947 τηλεθεατές να το παρακολουθούν έστω για ένα λεπτό. Στο γυναικείο κοινό η τηλεθέασή του έφτασε μέχρι το 37,7%, ενώ στο ανδρικό το 24,7%.