Ξεκάθαρη και τίμια συγγνώμη από Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη

Ξεκάθαρη και τίμια συγγνώμη από Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σχετικά με το περιστατικό με τους δίδυμους παίχτες του Big Brother, στην πρωινή εκπομπή του Star.

19 Ιανουαρίου 2021

Oι δύο αυτοί τύποι που κορόιδεψαν ένα κορίτσι το οποίο νόμιζε ότι ήταν ο Χρήστος π.χ. ενώ ήταν ο Παναγιώτης κάνοντας σεξ μαζί του και οι δύο (χωρίς αυτή να το γνωρίζει).

Για μισό λεπτό τώρα, αυτός δεν είναι κάποιου είδους βιασμός;

«Σκέφτομαι πως αυτές οι στιγμές, αυτό που βασικά απαιτούν, είναι αυτοκριτική, είναι σκέψη, είναι προσοχή, είναι επαναπροσδιορισμός, είναι δύναμη και βασικά είναι ειλικρίνεια και αλήθεια. Έφταιξα και ήταν λάθος. Όχι μόνο για τη συμπεριφορά μου, αλλά και για τις επιλογές που έχω κάνει πριν από αυτή τη συμπεριφορά. Αλλά όλα αυτά πρόκειται να διορθωθούν και αυτό είναι μια απόφαση και υπόσχεση ζωής για εμένα και προς τον εαυτό μου και προς όλους εσάς. Γιατί πιστεύω και πιστεύουμε ότι το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι προνόμιο, αλλά είναι ευθύνη» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Επειδή ακριβώς είναι ευθύνη, είμαστε εδώ για να τις επωμιστούμε και για να απολογηθούμε. Ένα μεγάλο συγγνώμη, ειλικρινές , για το λάθος που κάναμε. Ένα συγγνώμη που άθελά μας δημιουργήσαμε τόσο θυμό, πόνο, οργή που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίχθηκε ακόμα και σε μίσος και εκφράστηκε ακόμα και με κατάρες προς εμάς, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, την οικογένειά μας» πήρε τη σκυτάλη ο Κρατερός Κατσούλης.

Και κατέληξε: «Συγγνώμη που κλονίσαμε την σχέση εμπιστοσύνης την καθημερινή, που έχουμε φτιάξει τόσα χρόνια -και δεν αναφέρομαι στα τελευταία 4 μόνο. Συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Συγγνώμη από όλους μας, από τον σταθμό, την ομάδα, τον αρχισυντάκτη, από εμάς τους ίδιους και μια υπόσχεση: Πιστέψτε με, το πάθημα έγινε μάθημα».

Οι δύο παρουσιαστές δείχνουν απολύτως ειλικρινείς, άλλωστε δεν είναι δύσκολο να σου ξεφύγει μία κατάσταση και να κάνεις λάθος. Το αναγνώρισαν χωρίς τον παραμικρό αστερίσκο. 

Αναρωτιόμαστε οι δίδυμοι έχουν καταλάβει τίποτε;