«Γυναίκες, ελαφρά ντυμένες, με εσώρουχα που αποκάλυπταν τους γλουτούς τους, κινούνταν με σεξουαλικό τρόπο»

«Γυναίκες, ελαφρά ντυμένες, με εσώρουχα που αποκάλυπταν τους γλουτούς τους, κινούνταν με σεξουαλικό τρόπο»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Mad έπαιξε το πρωί τραγούδι του G-Easy αλλά... ευτυχώς μας έσωσε το ΕΣΡ.

20 Ιανουαρίου 2021

Και του έκανε «σύσταση» επειδή το τραγούδι περείχε «χυδαίες λέξεις» και «πολλές ελαφρά ντυμένες γυναίκες» χωρίς σήμανση καταλληλότητας. Από ότι φαίνεται λοιπόν, τα μέλη του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου δεν είναι και πολύ «fans» της hip hop των τελευταίων ετών. Και το κατάλαβε από πρώτο χέρι το Mad.

Στις 22 Φεβρουαρίου του 2018 το μουσικό κανάλι έπαιξε στις 11.25 το πρωί το No Limit του G-Easy, μαζί με τους Cardi BA$AP Rocky, French Montana, Juicy J και Belly.

Κατά το ΕΣΡ το βίντεο κλιπ του τραγουδιού δεν έφερε σήμανση καταλληλότητας, προβάλλοντας:

«έναν νέο άντρα να κάθεται πάνω σε έναν σωρό από χρήματα και να κρατάει μία δεσμίδα από χαρτονομίσματα»,

«πολλές γυναίκες, ελαφρά ντυμένες, με εσώρουχα που αποκάλυπταν τους γλουτούς τους, οι οποίες κινούνταν ρυθμικά με έντονα σεξουαλικό τρόπο και στέκονταν σε διάφορες προκλητικές στάσεις»,

ενώ για το ρεφρέν ανέφερε πως είχε: «πολλές χυδαίες λέξεις της καθομιλουμένης με έντονα σεξουαλικό περιεχόμενο και παρόλο που αυτές ήταν στα αγγλικά, είναι πολύ γνωστές στο ευρύ ελληνικό κοινό, ακόμα και στα ανήλικα παιδιά».

Από τη μεριά του το Mad απολογήθηκε λέγοντας ότι το όλο συμβάν ήταν «ατυχές περιστατικό», το βίντεο κλιπ «δεν άρμοζε στην ποιοτική μετάδοση βίντεο κλιπ που θέλει να υπάρχει στον τηλεοπτικό της σταθμό», και ότι μετά τη μετάδοσή του εντόπισαν το σχετικό λάθος και προχώρησαν στην άμεση απόσυρσή του «αποκλείοντας τη μετάδοση βίντεο κλιπ ακόμα και στις λίστες επιτυχιών αν δεν έχουν ελεγχθεί και περάσει στην κανονική ροή του προγράμματος».

Με αυτή την απόφασή του το ΕΣΡ, ουσιαστικά, βάζει «χέρι» στην μετάδοση των... περισσότερων ξένων επιτυχιών των τελευταίων ετών αλλά και των ελληνικών τραπ τραγουδιών, σε ώρες που τα παιδιά βλέπουν τηλεόραση. 

Ζουν σε άλλο κόσμο τα μέλη του ΕΣΡ...