Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (27/01).

27 Ιανουαρίου 2021

Στο κανάλι που το ανέδειξε εντός Ελλάδος, πριν 14 περίπου χρόνια, επιστρέφει το δημοφιλές show. Έπειτα από δύο σεζόν στον ΣΚΑΪ το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» θα προβάλλεται ξανά από τον ΑΝΤ1, από το φθινόπωρο του 2021, έπειτα από συμφωνία του καναλιού με την εταιρεία Fremantle. «To «Ελλάδα έχεις ταλέντο» επιστρέφει στο σπίτι του. Είμαστε έτοιμοι να αναδείξουμε τα νέα ταλέντα και να προσφέρουμε ένα σύγχρονο θέαμα με την υπογραφή του ΑΝΤ1, που έχει λανσάρει όλα τα μεγάλα φορμάτ στην Ελλάδα», ανέφερε στο σχετικό δελτίο τύπου ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζης Ποφάντης.

-------------------------

«Έλα και θα δεις» με αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα.

«Φόρος τιμής» στον μεγάλο Έλληνα μουσικό από την εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη, την ερχόμενη Παρασκευή στις 23.00 στο Mega. Στο στούντιο του «Έλα και θα δεις» θα βρίσκονται ηθοποιοί όπως ο Γιάννης Μπέζος και η Βαλέρια Κουρούπη, μουσικοί και τραγουδιστές όπως η Ελένη Ροδά, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Δημήτρης Μαργιολάς, η Σαβέρια Μαργιολά και ο Δημήτρης Καστανιάς, αλλά και ο Γιώργος Τσάμπρας, ραδιοφωνικός παραγωγός του Δεύτερου Προγράμματος 103.7.

-------------------------

Η Μάρθα Φριντζήλα και η Μαρία Παπαγεωργίου στο «Μουσικό Κουτί».

Δύο μεγάλες ερμηνεύτριες φιλοξενεί η εκπομπή του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη, απόψε στις 22.00 στην ΕΡΤ1. Για δύο ώρες η Μάρθα Φριντζήλα και η Μαρία Παπαγεωργίου ερμηνεύουν τραγούδια του ενός εκ των παρουσιαστών του «Μουσικού Κουτιού», του Μίκη Θεοδωράκη αλλά και της Ρίτας Σακελλαρίου, ενώ μοιράζονται με τους τηλεθεατές ιστορίες από τη ζωή και την καριέρα τους στο τραγούδι.

-------------------------

Μάκης Παπαδημητρίου, Τζένη Θεωνά και Κατερίνα Στανίση στο «The 2Night Show».

Δύο γνωστούς ηθοποιούς και μια μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια θα φιλοξενήσει στην εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αύριο στις 23.30 στον ΑΝΤ1. Ο λόγος για τον Μάκη Παπαδημητρίου, που αυτή τη σεζόν παίζει στην σειρά του Mega «Σχεδόν ενήλικες», την Τζένη Θεωνά που φέτος εμφανίζεται στην σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», και μια από τις χαρακτηριστικότερες γυναικείες φωνές του λαϊκού ρεπερτορίου, την Κατερίνα Στανίση.

-------------------------

Στα κανάλια NovaSports το Κύπελλο Τουρκίας.

Μια ακόμη ποδοσφαιρική διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν και αρκετοί Έλληνες παίκτες, προσθέτει άμεσα στο πρόγραμμά της η Nova. Ο λόγος για τους προημιτελικούς, τους ημιτελικούς και τον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας, με τις μεταδόσεις να ξεκινούν το διήμερο 9-10 Φεβρουαρίου. Τότε θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της Φενέρμπαχτσε με την Μπασακσεχίρ (09/02, 19.45) και της Γαλατασαράι με την Αλάνιασπορ (10/02, 19.45), αμφότερες σε ζωντανή μετάδοση από το NovaSports 1 HD.