Μόνο η ΕΡΤ θα μπορούσε να παίζει κάθε βράδυ ντοκιμαντέρ για τον 2Pac

Μόνο η ΕΡΤ θα μπορούσε να παίζει κάθε βράδυ ντοκιμαντέρ για τον  2Pac
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τον περίφημο Tupac Shakur, ενός από τους μεγαλύτερους ράπερ της Αμερικής.

28 Ιανουαρίου 2021

Το «Who Killed Tupac?», «Ποιος σκότωσε τον ράπερ Τούπακ Σακούρ;» (στα ελληνικά), είναι μία αμερικάνικη σειρά ντοκιμαντέρ 6 επεισοδίων, από το 2017. Ο δικηγόρος Μπέντζαμιν Κραμπ, ειδικευμένος στα ζητήματα πολιτικών δικαιωμάτων, σχηματίζει μια ομάδα ειδικών, φίλων και συγγενών για να ερευνήσει τη ζωή και τον τραγικό θάνατο του Tupac Shakur. Σκηνοθεσία: Jason Sklaver

Το ωραίο της υπόθεσης είναι που το ντοκιμαντέρ θα μεταδοθεί στην ΕΡΤ 1.

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, στη 01:15
Επεισόδιο 1ο. Ο Μπέντζαμιν Κραμπ ερευνά τη ζωή και τον τραγικό θάνατο του ράπερ Τούπακ Σακούρ, ελπίζοντας να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη στην οικογένεια του Τούπακ. Ερευνά τα δεδομένα της υπόθεσης της δολοφονίας κι αναλαμβάνει να βρει τις απαντήσεις που έπρεπε να έχουν βρεθεί πριν πάνω από 20 χρόνια.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, στη 01:00
Επεισόδιο 2ο. Ο Μπέντζαμιν Κραμπ και η ομάδα του ερευνούν τη θεωρία ότι ένα γνωστό μέλος συμμορίας, ο Ορλάντο Άντερσον, ευθύνεται για τη δολοφονία του Τούπακ Σακούρ.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, στη 01:00
Επεισόδιο 3ο. Ο Μπέντζαμιν Κραμπ και η ομάδα του ερευνούν τη θεωρία ότι η αντιζηλία μεταξύ ράπερ της Ανατολικής και της Δυτικής Ακτής οδήγησε στη δολοφονία του Τούπακ. Είχαν σχέση ο Biggie και ο P. Diddy;

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στη 01:15
Επεισόδιο 4ο. Η ερευνητική ομάδα καταδύεται στη χαοτική σχέση του Τούπακ Σακούρ με τον επικεφαλής της δισκογραφικής του εταιρείας Μάριον «Σουγκ» Νάιτ.

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στη 01:45
Επεισόδιο 5ο. Ο Μπέντζαμιν Κραμπ και η ομάδα των ειδικών εξετάζουν το φερόμενο ως πραξικόπημα της Death Row, που ίσως οδήγησε στον φόνο του Τούπακ.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, στις 00:50
Επεισόδιο 6ο (τελευταίο). Ο Μπεν ολοκληρώνει την έρευνα, δίνοντας αναφορά στον αδελφό του Τούπακ, Μοπρίμ Σακούρ, για το ποιος ήταν ο εκτελεστής.