Θα ζητήσει συγγνώμη από τον Βαξεβάνη ο Πρετεντέρης;

Θα ζητήσει συγγνώμη από τον Βαξεβάνη ο Πρετεντέρης;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εξώδικο από τον πρώτο για όσα είπε ο δεύτερος εναντίον του το πρωί της Πέμπτης, στο Θέμα 104.6.

28 Ιανουαρίου 2021

Τι είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης με το γνωστό, αμετροεπές στο ραδιόφωνο, στυλ του; Εδωσε απάντηση σέ μήνυμα ακροάτριας που του έγραφε: «Αν ο Τσίπρας ζητάει 1 εκατομμύριο από τον Παπαχρήστο, πόσα πρέπει να ζητάει η Μαρέβα από τον Βαξεβάνη;».

Ιδού λοιπόν τι απάντησε on air: «Έλα ρε φαγώθηκες με τον Βαξεβάνη. Είναι μπατίρης ρε ο Βαξεβάνης. Τρία εκατομμύρια του δώσανε για να βγάλει την εφημερίδα. Τα έφαγε τα τρία εκατομμύρια. Τι νομίζετε ότι του έχει μείνει; Πήρε 3 εκατομμύρια από τον Καλογρίτσα μέσω του Παππά, μέσω όλων αυτών εκεί πέρα. Τελειώνουν τα λεφτά. Έτσι είναι».

Στο εξώδικο ο Κώστας Βαξεβάνης του ζητάει στην αμέσως επόμενη εκπομπή, άλλως εντός 10 ημερών, να ανασκευάσει «τα παραπάνω ψεύδη» και να αποκαταστήσει «την αλήθεια, όπως ακριβώς την γνωρίζατε και δολίως την αποσιωπήσατε».

Και τον καλεί να διαβάσει στην εκπομπή του το παρακάτω κείμενο: «Ζητώ συγνώμη από τον δημοσιογράφο, κ. Κώστα Βαξεβάνη, τον οποίο συκοφάντησα στην ραδιοφωνική εκπομπή μου στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 της 28ης-01-2021. Ο κ. Βαξεβάνης μας απέστειλε την από 28-01-2021 εξώδικη δήλωσή του, την οποία τόσο εγώ όσο και η ιδιοκτησία του σταθμού υιοθετούμε πλήρως, με την οποία διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για την συκοφαντική επίθεση που υπέστη εκ μέρους μου. Συγκεκριμένα, είναι αλήθεια ότι ουδέποτε ο κ. Βαξεβάνης χρηματοδοτήθηκε από τον Καλογρίτσα με 3 εκατομμύρια ευρώ, για να λειτουργήσει την εφημερίδα Documento, πράγμα το οποίο γνώριζα, αλλά, παρόλα αυτά, επέλεξα συνειδητά να παραποιήσω την αλήθεια και την πραγματικότητα, προκειμένου να τον πλήξω σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Του ζητώ συγνώμη ειλικρινά, για την συκοφαντία εναντίον του, αλλά και την συνειδητή εξύβριση και υποτίμησή του ως δημοσιογράφου, και δεσμεύομαι ότι δεν θα επαναλάβω στο μέλλον παρόμοια συκοφαντική και εξυβριστική επίθεση εναντίον του».

Αν δεν συμβεί αυτό ο Κώστας Βαξεβάνης δηλώνει πως θα καταθέσει αγωγή