Ακάλυπτο αφήνει το «Θέμα 104.6» τον Γιάννη Πρετεντέρη

Ακάλυπτο αφήνει το «Θέμα 104.6» τον Γιάννη Πρετεντέρη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Πρώτο Θέμα καταλαβαίνει πως είπε ανοησίες για τον Βαξεβάνη ο δημοσιογράφος και κατέβασε την εκπομπή του.

30 Ιανουαρίου 2021

Είναι η επίμαχη εκπομπή της Πέμπτης, αυτή κατά την οποία ο Γιάννης Πρετεντέρης είπε για τον Κώστα Βαξεβάνη, τα εξής: «Είναι μπατίρης ρε ο Βαξεβάνης. Τρία εκατομμύρια του δώσανε για να βγάλει την εφημερίδα. Τα έφαγε τα τρία εκατομμύρια. Τι νομίζετε ότι του έχει μείνει; Πήρε 3 εκατομμύρια από τον Καλογρίτσα μέσω του Παππά, μέσω όλων αυτών εκεί πέρα. Τελειώνουν τα λεφτά. Έτσι είναι».

Ο Κώστας Βαξεβάνης έστειλε εξώδικο και καλεί τον δημοσιογράφο να του ζητήσει συγγνώμη

Χθες λοιπόν το Πρώτο Θέμα κατέβασε την εκπομπή, δημοσίευσε κανονικά το εξώδικο και λέει τι ακριβώς συνέβη με τα 3 εκατομμύρια αναδημοσιεύοντας κι ένα παλιό του ρεπορτάζ για το ζήτημα. Και έπραξε, ομολογούμε, πολύ σωστά.

Να τι γράφει: «Αναφορικά με το εξώδικο του Κ. Βαξεβάνη στην ιστοσελίδα “Thema Radio” δηλώνεται ότι σχετικά με το θέμα αυτό έχει υπάρξει πλήρες ρεπορτάζ την 12/07/2020 στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”. Δεν αφαιρούμε ούτε προσθέτουμε οτιδήποτε. Το “επίμαχο” της εκπομπής ούτως ή άλλως έχει αφαιρεθεί από τον σχετικό ιστότοπο. Παραθέτουμε ως υποχρεούμεθα νομικά και λόγω δεοντολογίας το εξώδικο του Κ. Βαξεβάνη».

Χθες Παρασκευή στην εκπομπή του ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν είπε λέξη αλλά ήταν φανερό πως βρισκόταν έξω από τα νερά του, η γνωστή του έπαρση είχε μείνει εκτός στούντιο. Θα πρέπει όμως να ανασκευάσει στις επόμενες εκπομπές του αλλιώς θα βρεθεί στα δικαστήρια καθώς φαίνεται. Και μην μας πει μετά πως αυτό θα είναι χτύπημα στην ελευθερία του Τύπου.