Καλύτερο το «The Mess You Leave Behind» από το «Lupin»

Καλύτερο το «The Mess You Leave Behind» από το «Lupin»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τρεις προτάσεις για το Netflix.

31 Ιανουαρίου 2021

 

«Lupin» (σειρά)

Γαλλικό, αστυνομικό, υποθέτουμε πως θα το έχετε δει μια και είναι πολύ ψηλά στα streaming. Πολύ γρήγορο κι ενδιαφέρον, σκεφτείτε πως ξεκινάει με μια μεγάλη ληστεία στον Λούβρο. Πρωταγωνιστεί ο Ομάρ Σι στον ομότιτλο ρόλο του Αρσέν Λουπέν, ενός πανέξυπνου τύπου που προσπαθεί να πάρει εκδίκηση από μια πλούσια οικογένεια. Ωραίο και γρήγορο αλλά πολύ σύντομο, μόλις 5 επεισόδια. Θα ακολουθήσει δεύτερη σεζόν το καλοκαίρι, αν και θα μπορούσε να είναι όλο μία σεζόν αφού αφήνει την ιστορία εντελώς στη μέση.

«The Best Of Enemies» (ταινία)

Εξαιρετική ταινία για τις φυλετικές διακρίσεις στην Αμερική, στο Durham της Βόρειας Καρολίνα, ταινία που βασίζεται σε αληθινή ιστορία από το 1971. Παρακολουθούμε τον πόλεμο ανάμεσα στην Ann Atwater, μια τολμηρή ακτιβίστρια για τα πολιτικά δικαιώματα των μαύρων, και τον C.P. Ellis, τον τοπικό ηγέτη της Κου Κλουξ Κλαν. Θέμα του φιλμ η κατάργηση του διαχωρισμού των σχολείων που προέκυψε το καλοκαίρι του 1971. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι πολύ καλοί Taraji P. Henson και Sam Rockwell. Σκηνοθεσία: Robin Bissell. Μία πραγματικά συγκινητική ιστορία.

«The Mess You Leave Behind» (σειρά)

Ισπανικό, θρίλερ, παρουσιάζει σε 8 επεισόδια τον θάνατο μιας καθηγήτριας και όσα συμβαίνουν στο σχολείο μίας μικρής επαρχιακής πόλης με αφορμή το γεγονός αυτό. Αλλά και όσα συνέβησαν πιο πριν με το story να έχει πολλά φλας μπακ. Πρέπει να το δείτε, θα σας κρατήσει καρφωμένους στην οθόνη. Χώρια ότι δεν θα έχει δεύτερο κύκλο, επιτέλους, μία σειρά με αρχή, μέση και τέλος.