Fly 104: 5 χρόνια «πετάει» στα FM της Θεσσαλονίκης

Fly 104: 5 χρόνια «πετάει» στα FM της Θεσσαλονίκης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από την απαξίωση ως ελληνικός λαϊκο-ποπ, στις πρώτες θέσεις των μετρήσεων ακροαματικότητας ως dance/house σταθμός.

01 Φεβρουαρίου 2021

Την πρώτη του πενταετία στα ερτζιανά της συμπρωτεύουσας συμπληρώνει σήμερα ο Fly 104. Το dance/house ραδιόφωνο του Αντώνη Κανάκη ξεκίνησε επισήμως την 1 Φεβρουαρίου του 2016, με τον ιδιοκτήτη του σταθμού να κάνει την αρχή τότε, με ειδική δίωρη εκπομπή.

«5 χρόνια Fly 104;;;!!! 5 χρόνια;;; Πότε πέρασαν ρε παιδιά;;; Χρόνια πολλά αγαπημένε και ξεχωριστέ Fly 104! Τα φιλιά μου σε όλη την ομάδα και στους ακροατές μας φυσικά! Καλό μήνα σε όλους, να είμαστε γεροί για πολλά ακόμα χρόνια πτήσεων!», έγραψε στα social media ο Αντώνης Κανάκης, για τα «γενέθλια» του σταθμού.

Πριν η συχνότητα αλλάξει χέρια και υιοθετήσει το τωρινό της μουσικό προφίλ, άνηκε στον όμιλο ΑΝΤ1, ο οποίος λειτουργούσε την Θεσσαλονικιώτικη «έκδοση» του Αθηναίου Ρυθμού 94.9. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια της «ζωής» του, ο Ρυθμός 104 ήταν ένα ραδιόφωνο παρατημένο και απαξιωμένο, χωρίς πρόγραμμα και στοιχειώδη τεχνική συντήρηση.

Το νέο εγχείρημα τοποθέτησε ξανά τη συχνότητα στον ραδιοφωνικό χάρτη της Θεσσαλονίκης, όντας ένα από τα λίγα «εναλλακτικά» ραδιόφωνα που υπάρχουν στην πόλη. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που ο Fly 104 βρίσκεται πολύ κοντά στους 10 πρώτους σε ακροαματικότητα σταθμούς της συμπρωτεύουσας, σύμφωνα με τις τάσεις.

Από το e-tetRadio ευχές για ακόμα μεγαλύτερη μακροημέρευση.