Ποιος, ποια, τοιχοκόλλησε στην ΕΡΤ την οδηγία για το κορωνο-γλέντι στην Ικαρία;

Ποιος, ποια, τοιχοκόλλησε στην ΕΡΤ την οδηγία για το κορωνο-γλέντι στην Ικαρία;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης Φώτης Καφαράκης ψάχνει να βρει ποιος έκανε το λάθος να τυπώσει την προφορική οδηγία.

16 Φεβρουαρίου 2021

Για να ενημερώσει προφανώς και τον Κωνσταντίνο Ζούλα. Βλέπετε, είναι τόσο τραγικό αυτό που συνέβη με το σημείωμα που απαγόρευε να μεταδοθεί το βίντεο από την Ικαρία στο κεντρικό δελτίο, που έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην εικόνα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φώτης Καφαράκης κάλεσε στο γραφείο του, τους Νίκο Κορόβηλα (Εκπρόσωπος δημοσιογράφων τηλεόρασης) και Κατερίνα Φρύσσα (Εκπρόσωπος δημοσιογράφων ραδιοφώνου και πολυμέσων) και ούτε λίγο ούτε πολύ, τους ζήτησε να του πουν το όνομα εκείνου ή εκείνης που ανάρτησε την επίμαχη ανακοίνωση γιατί, λέει, από την ανακοίνωσή τους συνάγεται ότι ξέρουν. Υπενθυμίζουμε πως Κορόβηλας και Φρύσσα σημείωναν στην ανακοίνωση ότι είναι εύκολο να βρεθεί τι συνέβη: «Ας μην διακινούν κάποιοι τα περί προβοκατόρικης ενέργειας ή ανοησίας, διότι είναι πάρα πολύ εύκολο να αποδειχθεί η πορεία της αλυσίδας των εντολών», έγραψαν. Εκείνοι, όπως είναι φυσικό, του απάντησαν, αν θέλει να βγει το όνομα ας κάνει ΕΔΕ και τότε θα ανοίξουν τα στόματα.

Πλάκα θα είχε να το τολμούσε ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ. Ωστε να γελάσει ο κάθε πικραμένος! Αλλά δεν θα το κάνει.