Πήραν τον χαβαλέ και τον χρησιμοποίησαν για ρεπορτάζ

Πήραν τον χαβαλέ και τον χρησιμοποίησαν για ρεπορτάζ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Παρουσίασαν σοβαρά-σοβαρά στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ένα απόσπασμα από μία πλάκα που έγινε το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

16 Φεβρουαρίου 2021

Ενα βίντεο από τον ΑΝΤ1 που κυκλοφορεί στο Twitter δείχνει τον Άρη Σαλβάνο μέσα στα χιόνια. Να περπατάει χωμένος στα χιόνια και να κάνει ρεπορτάζ, αλλά να περπατάει γονατιστός.

Φυσικά τα σχόλια εναντίον των δημοσιογράφων έδωσαν και πήραν, προφανώς γιατί δεν μας έχει καμία εμπιστοσύνη πλέον ο κόσμος.

--) Τώρα που είδατε αυτόν να κάνει γονατιστός το ρεπορτάζ δεν νιώσατε λιιιιιγο καλύτερα για την κωλοδουλειά σας ο κάθε ένας; Τουλάχιστον ΤΕΤΟΙΑ ξεφτίλα δεν έχει, οκ
--) Ο δημοσιογράφος που κάνει ρεπορτάζ περπατώντας γονυπετής στο χιόνι είναι, σε συμβολικό επίπεδο, ό, τι πιο ακριβές στην περιγραφή σχέσεων ΜΜΕ και εξουσίας.
--) O άλλος περπατάει στα γόνατα (ως άλλος προσκυνητής στην Παναγιά της Τήνου), για να μας δείξει πως το χιόνι είναι στο ένα μέτρο και θέλει να μας πείσει για τη σοβαρότητα και την εγκυρότητα του ρεπορτάζ. Σοβαρά τώρα; Έχουν κόψει καπίστρι εκεί στα κανάλια.

Οταν δεις ολόκληρο το βίντεο ωστόσο βλέπεις πως ήταν μία πλάκα από την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

 

Το παράδοξο ωστόσο είναι που πήραν την πλάκα, το αστείο και το παρουσίασαν πολύ σοβαρά στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού ως μέρος του ρεπορτάζ τους. Κανείς άραγε δεν είδε τον ρεπόρτερ να μπουσουλάει;  

 

update: Στο βραδινό δελτίο το... διόρθωσαν πάντως, μιλώντας για ρεπορτάζ με χιούμορ. Εντάξει. Συμβαίνει.