Κόντρα για το πρωτοσέλιδο της «Αυγής»

Κόντρα για το πρωτοσέλιδο της «Αυγής»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αφορμή, το ενσταντανέ από το Da Capo στο Κολωνάκι.

17 Φεβρουαρίου 2021

Είναι από έναν καφέ που ήπιαν στα όρθια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους δύο συναδέλφους, Χριστίνα Κοραή και Δημήτρη Τάκη. Τη φωτογραφία ανέβασε στο Twitter η Χριστίνα Κοραή, σημειώνοντας: «Το Μπρα ντε φερ κάνει ρεπορτάζ με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στους χιονισμένους δρόμους. Μία στάση για καφέ καθ´ οδόν για το Μαξίμου! Μιλήσαμε για κακοκαιρία, εμβολιασμούς, ευπαθείς ομάδες».

Το «Μπρα ντε φερ» είναι η καθημερινή τους εκπομπή στα Παραπολιτικά 90.1. Και οι δυο τους, σήμερα το πρωί, αντιμετώπισαν στο σταθμό με χιούμορ το πρωτοσέλιδο, εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη (ήταν εκεί, πέρασε ο πρωθυπουργός, τους μίλησε για δυο λεπτά μόνο, έφυγε κτλ - «έτυχε να πέσει πάνω μας κι εμείς να πέσουμε πάνω του» είπαν). Η Χριστίνα μίλησε, ήρεμα, για «δημοσιογραφική απρέπεια»

 Η αλήθεια είναι πως η εφημερίδα θα μπορούσε να αποφύγει τη φωτογραφία με τους δύο δημοσιογράφους και να έβαζε, εφόσον το ήθελε, μόνο τον πρωθυπουργό

«Επικοινωνιακή κωμωδία της κυβέρνησης με την κρατική μηχανή θαμμένη στα χιόνια. Τρεις νεκροί- οι δύο μηχανικά υποστηριζόμενοι που έμειναν χωρίς ρεύμα. Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και νερό για ώρες μεγάλες περιοχές του λεκανοπεδίου. Απέτυχαν να κρατήσουν ανοιχτό τον ΗΣΑΠ» λέει η «Αυγή» στο βασικό της θέμα.

«Στον δρόμο που χάραξε ο Πολάκης και η "Αυγή" που στοχοποιεί δυο εξαιρετικούς δημοσιογράφους την Χριστίνα Κοραή και τον Δημήτρη Τάκη, επειδή τόλμησαν να που "καλημέρα" στον πρωθυπουργό. "Έγκλημα" σύμφωνα με τους κομματικούς προπαγανδιστές. Αθλιότητα χωρίς όριο», έγραψε ο Γιάννης Κουρτάκης στο Twitter.

«Καμιά Αυγή, δεν... κρεμάει (πολλώ δε μάλλον, δεν στοχοποιεί) δημοσιογράφους στα μανταλάκια. Αντίθετα, αρκετοί δημοσιογράφοι έχουν επιλέξει να γίνονται τα "μανταλάκια" του μητσοτακικού αφηγήματος. Μεγάλα παιδιά είμαστε, καταλαβαίνουμε», έγραψε και ο Γιώργος Τραπεζιώτης του «105.5 Στο Κόκκινο».