Η Ελένη Βιτάλη στο «Σπίτι με το Mega»

Η Ελένη Βιτάλη στο «Σπίτι με το Mega»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (17/02/2021).

17 Φεβρουαρίου 2021

Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα είναι το «πρώτο όνομα» στο νέο επεισόδιο της μουσικής εκπομπής, το ερχόμενο Σάββατο στις 21.00. Εκεί θα ακουστούν μεγάλες επιτυχίες της Ελένης Βιτάλη, ερμηνευμένες φυσικά από την ίδια, όπως η «Κιβωτός», το «Καίγομαι», το «Ανοίχτε τα τρελάδικα», το «Ένα Χειμωνιάτικο Πρωί» και άλλες, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Μαζί της ο Χρήστος Θηβαίος, ο Γιάννης Κότσιρας, η Γιώτα Νέγκα και η Ηρώ Σαΐα, με special guests τους Τάκη Σούκα, Σταμάτη Κραουνάκη και Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

-------------------------

Οι καλεσμένοι και το αφιέρωμα του «The 2Night Show» για αυτή την εβδομάδα.

Απόψε στις 23.30 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξενεί στην εκπομπή του ΑΝΤ1 τον Ανδρέα Αθανασόπουλο, τον τρίτο φιναλίστ του τρίτου κύκλου του «GNTM», και τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, ενώ θα προβληθεί και αφιέρωμα στη μνήμη του Παντελή Παντελίδη με αφορμή τα 5 χρόνια από τον θάνατό του. Την επόμενη ημέρα και την ίδια ώρα θα περάσουν από το πλατώ του «The 2Night Show» ο ηθοποιός Σπύρος Σταμούλης, που αυτή την περίοδο εμφανίζεται στις «Άγριες Μέλισσες», ο ηθοποιός και περσόνα των social media Νίκος Αναγνωστόπουλος και η Έλλη Κοκκίνου.

-------------------------

Με υπόθεση βιασμού στον χώρο του θεάτρου τα «Μεσάνυχτα».

Ένα από τα πρόσωπα του ελληνικού #MeToo φιλοξενεί στον Alpha η Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στις 00.50. Ο Βασίλης είναι ο πρώτος που κινήθηκε νομικά εναντίον θεατράνθρωπου για σεξουαλική βία και περιγράφει στα «Μεσάνυχτα» την προσωπική του ιστορία. Την γνωριμία του με τον άνθρωπο που κατήγγειλε, στα 15 του χρόνια, τον βιασμό που υπέστη, την περίοδο της σωματικής και συναισθηματικής του κακοποίησης αλλά και τον λόγο που άργησε να μιλήσει.

-------------------------

Στο Λεωνίδιο η «Τέχνη του Δρόμου» της ΕΡΤ3.

Η πρωτεύουσα της Κυνουρίας Αρκαδίας είναι ο νέος προορισμός της «εναλλακτικής» ταξιδιωτικής εκπομπής του δημόσιου καναλιού, αυτή την Παρασκευή στις 18.00. Ο street artist και παρουσιαστής της «Τέχνης του Δρόμου», Same84, επισκέπτεται αξιοθέατα του Λεωνιδίου όπως απόκρημνα σπήλαια, παλιά αρχοντικά, ο κόκκινος βράχος κ.ά., ερευνά την αρχαιότερη ομιλούμενη διάλεκτο της περιοχής και αφήνει το στίγμα του στην περιοχή με ένα καλαίσθητο graffiti.