Κυριακή βράδυ με παρέα τον Νίκο Πετρουλάκη (και τους Throwing Muses)

Κυριακή βράδυ με παρέα τον Νίκο Πετρουλάκη (και τους Throwing Muses)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κινητή μουσική εγκυκλοπαίδεια.

21 Φεβρουαρίου 2021

Πόση μουσική ασφάλεια νιώθεις με μερικούς ανθρώπους τελικά; Μπορείς να αφεθείς ως ακροατής στα χέρια τους και να ταξιδεύσεις ήσυχα και με σιγουριά. Ο Νίκος Πετρουλάκης κάνει εκπομπές τα Σαββατοκύριακα στον «105.5 Στο Κόκκινο», 10 με 12 το βράδυ. Και είναι ιδανικός για όσους, εκείνες τις ώρες, αποφεύγουν τις τηλεοπτικές οθόνες. Και όχι μόνο.

Ο Νίκος Πετρουλάκης είναι μία original μορφή της μουσικής (δημοσιογραφίας) στη χώρα μας. Περιοδικά, ραδιόφωνα, dj-ιλίκια. Με αστείρευτες γνώσεις στη μουσική. Ενας σκαπανέας του παρελθόντος. Και με ποιότητα. Εκλεκτικός. Πολλοί τον (παρ)ακολουθούμε χρόνια ολόκληρα και δεν θα σταματήσουμε.

Το περίφημο περιοδικό Mojo το γνωρίζετε, υποθέτουμε. Ο Νίκος Θα μπορούσε να είναι, άνετα, διευθυντής του. Ο ίδιος στο facebook δηλώνει: Record chaser / Vinyl trader / Hit maker / Company samurai / Store guy / FM stripper / Disc spinner / Storyteller.

Ετσι, αν ξέρεις μουσική όπως ο Πετρουλάκης, παίζεις Throwing Muses από τη μακρινή δεκαετία του 90 αλλά, πιο πριν, «κόλλησες» Dry Cleaning με τη σούπερ Florence Shaw στα φωνητικά που, ακόμα, δεν έχουν βάλει δίσκο. Αυτή η μαγική ισορροπία, έτσι; 

 

Η φωτογραφία είναι του Δημήτρη Κουλελή από το Popaganda