«Το μόνο που δεν ζητάτε, κύριοι του Mega, είναι να σας πληρώνουν κι από πάνω οι εργαζόμενοι»

«Το μόνο που δεν ζητάτε, κύριοι του Mega, είναι να σας πληρώνουν κι από πάνω οι εργαζόμενοι»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (22/02/2021).

22 Φεβρουαρίου 2021

Ανακοίνωση εναντίον των ιθυνόντων του «μεγάλου καναλιού» εξέδωσε η ΕΤΙΤΑ, με αφορμή την υπογραφή νέων ατομικών συμβάσεων εργασίας για τους τεχνικούς. Το σωματείο κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για μισθούς «πείνας», με τους εργαζόμενους να δουλεύουν οπουδήποτε τους ζητηθεί και πέραν του οχταώρου χωρίς επιπλέον αμοιβή, με κίνδυνο την μείωση του μισθού τους ανά πάσα στιγμή και με περιορισμένη τη δυνατότητα να εργαστούν αλλού. «Ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA παρότι είναι κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, όχι μόνο δεν ακολουθεί την ΣΣΕ για τους συνάδελφους τεχνικούς, αντίθετα τους καλεί να υπογράψουν νέες ατομικές συμβάσεις που κατακρημνίζουν ό,τι εργατικό δικαίωμα μας έχει πια απομείνει [...]. Το μόνο που δεν ζητάτε κύριοι του MEGA είναι να σας πληρώνουν και οι εργαζόμενοί σας και από πάνω επειδή έχουν «την τιμή» να δουλεύουν στο κανάλι σας» σχολιάζει η ΕΤΙΤΑ, καλώντας σε απεργιακή εγρήγορση.

-------------------------

Οι μεταλλάξεις του Covid-19 στο «μικροσκόπιο» του «Special Report».

Έναν χρόνο μετά την εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, η εκπομπή έρευνας του ΑΝΤ1 και ο Τάσος Τέλλογλου επισκέπτονται περιοχές της χώρας που επλήγησαν και πλήττονται ακόμη από την πανδημία, αύριο στις 23.30. Ο λόγος για τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Θαλερός» στη Βόρεια Αττική, το κέντρο Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας και την Πάτρα, όπου εμφανίστηκαν πολλά κρούσματα του Βρετανικού μεταλλαγμένου στελέχους του Covid-19.

-------------------------

Ιστορίες ελληνικής ιθαγένειας στο «Mega Stories».

Άνθρωποι που ζητούν μια ισότιμη ένταξη στην κοινωνία της Ελλάδας, μιλούν στην εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου, αύριο στις 00.10 στο Mega. «Ιστορίες γλυκόπικρες, κοινωνικού στίγματος, αποκλεισμού, αναμονής, ονείρων αλλά και ελπίδας, δικαίωσης και αποδοχής» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κανάλι στο δελτίο τύπου του, με συνεντεύξεις από ανθρώπους που διεκδικούν την ελληνική ιθαγένεια για να απαντηθεί το ερώτημα «ποιος είναι τελικά Έλληνας πολίτης;».

-------------------------

Το «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» κάνει την ΕΡΑ Σπορ... ντισκοτέκ.

Απόψε στις 22.00 και για δύο ώρες ο Τάσος Επιτρόπου αφιερώνει την εκπομπή του στην disco μουσική, με καλεσμένο τον ραδιοφωνικό παραγωγό του ομόσταβλου Kosmos 93.6, Πέτρο Αδάμ. Μεταξύ άλλων στο «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» θα ακουστεί απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη της Gloria Gaynor, και μια δήλωση του Πετρολούκα Χαλκιά για το πως γράφτηκε και ηχογραφήθηκε το «That's The Way (I Like It)» των KC and the Sunshine Band. Στην εκπομπή παρεμβαίνουν ο «G. Poly» Γιώργος Πολυχρονίου, ο δημοσιογράφος Λευτέρης Κογκαλίδης και ο DJ Γιάννης Ντατσόπουλος.