Στο prime time κάθε Παρασκευή και Σάββατο η «Φάρμα»

Στο prime time κάθε Παρασκευή και Σάββατο η «Φάρμα»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (26/02/2021).

26 Φεβρουαρίου 2021

Σε ακριβώς δύο εβδομάδες θα ξεκινήσει να προβάλλεται ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης. Η πρεμιέρα της «Φάρμας» στον ΑΝΤ1 θα γίνει την Παρασκευή 12/03 και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης, στις 21.00. Στο 23 στρεμμάτων αγρόκτημα θα βρεθούν 14 παίκτες, οι Μιχάλης Ιατρόπουλος, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάσης Πάτρας, Σοφία Παυλίδου, Στράτος Τζώρτζογλου, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνος Μακρής, Βασίλης Μαντζουράνης, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη και Παναγιώτης Χατζόπουλος.

-------------------------

Με την Έλλη Κοκκίνου και μουσικές του Μάνου Ξυδούς το «Mega Star».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα είναι η φιλοξενούμενη της μουσικής εκπομπής του Mega για αυτή την εβδομάδα, και συγκεκριμένα αύριο στις 16.00. Η Έλλη Κοκκίνου θα μιλήσει για την καλλιτεχνική της πορεία στην Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη, θα ερμηνεύσει unplugged δύο νέα της single, τα «Τι Έχω Τραβήξει» και «H Αγάπη Αυτή», και θα συμμετάσχει στα challenges που θα την υποβάλλουν. Επιπλέον η εκπομπή μπαίνει στα παρασκήνια του «Σπίτι με το Mega» για το αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς.

-------------------------

Εκπομπή μόνο για μπασκετικούς στην ΕΡΤ3.

Μια ακόμη αθλητική εκπομπή προσθέτει στο πρόγραμμά του το τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης. Από την ερχόμενη Δευτέρα 1 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 22.00 ξεκινά το «Τζάμπολ» με τον Κώστα Σωτηρίου, που θα παρουσιάζει με τη βοήθεια των αθλητικών τμημάτων της ΕΡΤ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όλα τα νέα από τα ελληνικά και διεθνή παρκέ.

-------------------------

Ιστορίες του 1821 σε δύο λεπτά, στο Τρίτο Πρόγραμμα.

Με αφορμή τους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, το πολιτιστικό ραδιόφωνο της ΕΡΑ θα παίζει για όλο τον Μάρτιο δίλεπτα ιστορικά αφιερώματα. Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας θα ακούγονται ποιήματα, απομνημονεύματα και ημερολόγια των Ρήγα Φεραίου, Διονυσίου Σολωμού, Αδαμάντιου Κοραή, Ιωάννη Μακρυγιάννη, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, Φώτη Κόντογλου, Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, Μιλτιάδη Μαλακάση, Κωστή Παλαμά κ.ά., που αφηγούνται γεγονότα από το Έπος του 1821.