Shook 104.4: Νέο ραδιόφωνο με ξένα hits στη Θεσσαλονίκη

Shook 104.4: Νέο ραδιόφωνο με ξένα hits στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην θέση του Ραδιοκύματα, εδώ και λίγα 24ωρα.

03 Μαρτίου 2021

Ριζική αλλαγή στη συχνότητα των 104.4 της συμπρωτεύουσας, έπειτα από πολλά χρόνια. Έχοντας ήδη αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς από τα τέλη του 2019, πλέον άλλαξε και το όνομα και το ρεπερτόριό της καθώς τα Ραδιοκύματα που έπαιζαν ελληνικά mainstream τραγούδια, έδωσαν την θέση τους στον Shook 104.4 που παίζει ξένα hits.

Στο site και τα social media του σταθμού, που έχουν ήδη ενεργοποιηθεί, οι ιθύνοντές του αναφέρουν ότι είναι «παραπάνω από ένα ραδιόφωνο» και συγκεκριμένα «μία πολυκαναλική πλατφόρμα επικοινωνίας των νέων που θέλουν να εκφράζονται χωρίς όρια». Τα νέα του στούντιο βρίσκονται στην συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Καρόλου Ντηλ.

Ο Shook 104.4 μπαίνει σε έναν δύσκολο ανταγωνισμό. Tα «ηνία» στο ξένο mainstream ρεπερτόριο έχουν ο Plus 102.6 και ο Zoo 90.8, οι οποίοι έχοντας διψήφιες ακροαματικότητες ανταγωνίζονται μεταξύ τους, για την τρίτη θέση στο σύνολο και την πρώτη ανάμεσα στα μουσικά ραδιόφωνα.

Μετά ακολουθεί το... χάος, με το επίσης νεοσύστατο We Radio 89.4 να μην έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να «κόψει» νούμερα από τους δύο «μεγάλους», ενώ ο V FM 91.1 είναι εκτός μετρήσεων.