Με «Τσικνοπάρτι» το πρώτο «Βινύλιο» στο Open

Με «Τσικνοπάρτι» το πρώτο «Βινύλιο» στο Open
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (03/03/2021).

03 Μαρτίου 2021

Και η έτερη εκπομπή του Αντώνη Κανάκη επιστρέφει στη μικρή οθόνη, μέσα από το «ανοιχτό κανάλι» και με έναν ιδιαίτερο και διαδραστικό τρόπο. Αύριο στις 9 το βράδυ, αμέσως μετά το «Ράδιο Αρβύλα», οι συντελεστές της εκπομπής θα μπουν σε «mood» καρναβαλιού και Τσικνοπέμπτης με αποκριάτικες στολές, μουσική και φαγητά, βάζοντας στο ίδιο κλίμα και τους τηλεθεατές του Open. Ιδού και το σχετικό τρέιλερ:

-------------------------

Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 λόγω της «Φάρμας».

Το ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 12/03 και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00, φέρνει ανακατατάξεις σε σειρές και εκπομπές του καναλιού του Αμαρουσίου. Το «Καφέ της Χαράς» μετακινείται από απόψε στο prime time της Τετάρτης στις 21.00, από την Παρασκευή όπου ήταν μέχρι τώρα. Η «Φαμίλια» πηγαίνει στη βραδινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στις 20.00, από την Παρασκευή, στις ώρες όπου έπαιζε το «Ταξί» του Αλέξανδρου Τσουβέλα που μετακινείται στις ίδιες μέρες στις 17.45.

-------------------------

Οι αποψινοί καλεσμένοι του «The 2Night Show».

Στις 23.30 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξενεί στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1 την νικήτρια του φετινού «Big Brother» και δικηγόρο, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, και δύο ηθοποιούς που παίζουν σε σειρές του καναλιού του Αμαρουσίου. Την Ιωάννα Ασημακοπούλου που φέτος παίζει στην «Φαμίλια» και την Ελένη Ουζουνίδου που εμφανίζεται στο «Παρουσιάστε».

-------------------------

Τα «Μεσάνυχτα» στην ψυχολογία ενός παιδόφιλου.

Στον απόηχο της προφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη, η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη φιλοξενεί απόψε στις 00.45 τον ψυχίατρο Δημήτρη Δημητριάδη. Στην κάμερα του Alpha μιλά με στατιστικά για την παιδοφιλία στην Ελλάδα, το προφίλ ενός παιδόφιλου, τον τρόπο δράσης του και τις επιπτώσεις των πράξεών τους στα θύματα. Επιπλέον, στα «Μεσάνυχτα» θα είναι καλεσμένη και η Ελένη Ψυχούλη, δημοσιογράφος γαστρονομίας που παρουσίαζε, μεταξύ άλλων, την εκπομπή «Chef στον αέρα» στον ΣΚΑΪ.

-------------------------

ΕΣΡ: «Πράσινο φως» για το 4Ε, «κόκκινο» για τον Love 106.5.

Θετική γνωμοδότηση από το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για την αλλαγή χαρακτήρα του εκκλησιαστικού καναλιού, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Το «πάτησε» πάνω στην παλιά διάταξη της κυβέρνησης Σαμαρά, που επέτρεπε την αλλαγή της άδειας (μόνο) από ενημερωτική σε μη ενημερωτική, πριν εκείνη καταργηθεί και συγκεκριμένα το 2015. Αντιθέτως το ΕΣΡ απάντησε αρνητικά στην αίτηση για Βεβαίωση Νόμιμης Λειτουργίας του Θεσσαλονικιού Love 106.5, ως «Ράδιο Φωνή της Τούμπας».