«Tik Talk» με υποθέσεις σεξουαλικής βίας στον καλλιτεχνικό χώρο

«Tik Talk» με υποθέσεις σεξουαλικής βίας στον καλλιτεχνικό χώρο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (04/03/2021).

04 Μαρτίου 2021

Στο ελληνικό «MeToo» θα είναι αφιερωμένο το αποψινό επεισόδιο της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ, που επιστρέφει στη μεταμεσονύχτια ζώνη, στις 00.45. Στην κάμερα του Alpha θα μιλήσουν τρεις ηθοποιοί, ο Σπύρος Μπιμπίλας που είναι και πρόεδρος του ΣΕΗ, η Μιμή Ντενίση που κάνει λόγο για «περίεργες» οντισιόν σε σπίτια, και η Ελένη Φιλίνη που περιγράφει τις δικές της εμπειρίες σεξουαλικής παρενόχλησης και τις επιθέσεις που έχει δεχτεί.

-------------------------

Οι αποψινοί καλεσμένοι του «The 2Night Show».

Στις 23.30 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξενεί στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1 τρεις ηθοποιούς, τον Ιωάννη Αθανασόπουλο που παίζει στις «Άγριες Μέλισσες», και τον ελληνικής καταγωγής Costa Mandylor με τον Άνθιμο Ανανιάδη που παίζουν αμφότεροι στην νέα ταινία «The Greek Job». Στο πλατό του «The 2Night Show» θα είναι και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

-------------------------

Οι καλεσμένοι του «Χιούστον, το λύσαμε» για αυτή την εβδομάδα.

Δύο πρόσωπα που, μεταξύ άλλων, συμμετέχουν σε προγράμματα του ΑΝΤ1 θα φιλοξενήσουν αύριο στις 12 τα μεσάνυχτα ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης στην εκπομπή τους. Ο λόγος για τον Κώστα Δόξα, που συμμετέχει ως παίκτης στο «Your Face Sounds Familiar», και την Βαλέρια Κουρούπη που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Παρουσιάστε».

-------------------------

«Η ζωή είναι στιγμές» με καλεσμένο τον Θανάση Λάλα.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος και εικαστικός θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο της εκπομπής του Ανδρέα Ροδίτη, την ερχόμενη Τρίτη 09/03 στις 20.00 στην ΕΡΤ2. Ο Θανάσης Λάλας θα μιλήσει για τον Στέλιο Καζαντζίδη, με αφορμή το νέο του βιβλίο για τον μεγάλο λαϊκό βάρδο, αλλά και για άγνωστες στιγμές της δικής του ζωής «με πολύ χιούμορ αλλά και συγκίνηση», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δημόσια τηλεόραση.

-------------------------

Η καθημερινότητα στα σύνορα του Έβρου στο «Mega Stories».

Με αφορμή τον έναν χρόνο από την επιχείρηση μαζικής ροής μεταναστών στα σύνορα με την Τουρκία, η εκπομπή έρευνας της Δώρας Αναγνωστοπούλου επισκέπτεται την περιοχή, την ερχόμενη Τρίτη 09/03 στις 00.10 στο Mega. Στην κάμερα μιλούν συνοριοφύλακες, ψαράδες και κάτοικοι του Έβρου για τις στιγμές που πέρασαν τότε, τις περιπολίες τους, τις παγίδες του ποταμού, τον φράχτη και την φυγή των νέων για τα μεγάλα αστικά κέντρα. Στο «Mega Stories» παρεμβαίνει και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

-------------------------

Το ERTflix «καλωσορίζει» την άνοιξη με 20 νέες ταινίες.

Κινηματογραφικές παραγωγές για όλα τα βαλάντια προσφέρει στο κοινό της η υβριδική πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης. Μέσα από τις smart τηλεοράσεις, το διαδίκτυο και άλλες υπηρεσίες όπως η Cosmote TV, το ERTflix «επενδύει» τόσο στην κωμωδία όσο και στο δράμα, με 20 ακόμη ταινίες:

«Brillantissime / Ωραίο μου διαζύγιο»
«Les Ex»
«Instructions not included / Πουθενά χωρίς την κόρη μου»
«Sami blood / Η καταγωγή των Σάμι»
«A United Kingdom / Ένα ενωμένο βασίλειο»
«The dead girl / Το νεκρό κορίτσι»
«Happy end»
«Poesía sin fin / Ποίηση χωρίς τέλος»
«Loro»
«Το όνομα του Ρόδου»
«Untraceable / Θανάσιμος Επισκέπτης»
«Τhe silent revolution / H σιωπηλή επανάσταση»
«The Young Victoria / Βασίλισσα Βικτώρια, τα χρόνια της νιότης»
«Sagan / Σαγκάν»
«Τaken / Η αρπαγή»
«Τhe Guard / Eκτός νόμου και χρόνου»
«Promise at dawn / Η υπόσχεση της αυγής»
«Transporter 3»
«The Mystery of Henri Pick / Το μυστήριο του κυρίου Πικ»
«Like a cat on a highway / Δεν θα συμπεθεριάσουμε ποτέ»

-------------------------

Ο Easy 97.2 «ταξιδεύει» στον χρόνο τους ακροατές του για να κερδίσουν δώρα.

Σε... χρονομηχανή μετατρέπεται το «Easy Breakfast». Κάθε μέρα στις 08.10, η πρωινή εκπομπή του ξένου ραδιοσταθμού με τον Στάθη Χριστοφορίδη και τη Μαρία Κωνσταντάκη θα περιγράφει τα σημαντικά γεγονότα μιας χρονιάς των 80s, 90s και 00s, με τους ακροατές να καλούνται να μαντέψουν ποια είναι. Ένας εξ αυτών θα κερδίζει το έπαθλο της εκπομπής.