Το 28 μεγαλύτερο του 29 για τα ΝΕΑ και ακόμα μεγαλύτερο για το Mega

Το 28 μεγαλύτερο του 29 για τα ΝΕΑ και ακόμα μεγαλύτερο για το Mega
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αυτοί τελικά πειράζουν ακόμα και τα δικά τους γραφήματα, των μαγαζιών μεσοτοιχία...

07 Μαρτίου 2021

Στα ΝΕΑ του Σαββάτου υπήρχε μία δημοσκόπηση της GPO με τα γνωστά αποτελέσματα, ξέρετε τώρα, η κυβέρνηση τα πηγαίνει θαυμάσια, σαρώνει, την αγαπάει ο κόσμος κ.ο.κ.

Μία ερώτηση λοιπόν αφορούσε και το πως κρίνει ο κόσμος την αντιμετώπιση της πανδημίας από την κυβέρνηση. Στα ΝΕΑ λοιπόν βλέπουμε στον σχετικό πίνακα (παρακάτω) ότι το 29,2% (κόκκινο) είναι μικρότερο από το 28,8% (μπλε). Τα γνωστά δημιουργικά κόλπα με τους παραπειστικούς, στο μάτι, πίνακες.

Το ακόμα χειρότερο εδώ, ωστόσο, είναι άλλο. Στο Mega πήραν τον πίνακα των ΝΕΩΝ και τον παραποίησαν ακόμα περισσότερο κάνοντας το 29,2% (κόκκινο) να φαίνεται σχεδόν το μισό (ή τα 3/5) του 28,8% (μπλε) - δείτε φωτογραφία πάνω-πάνω.

Με άλλα λόγια πείραξαν ακόμα και τα δικά τους γραφήματα παρουσιάζοντας μία διαφορετική εικόνα που όλως τυχαίως είναι υπέρ της κυβερνήσεως. Θα μπορούσαν να το εξαφανίσουν εντελώς το κόκκινο, λάθος τους που το έκαναν, απλώς, αρκετά μικρότερο.

-------------------------

update: Η απάντηση του Σταμάτη Μαλέλη μέσω Twitter κι ένας ακόμα πίνακας που δείχνει ότι στο δελτίο του Mega σαν να έχουν χάσει τη μπάλα...