Τέλος η IP Hub, στην (οικονομική;) ενημέρωση στρέφεται η 24 Media

Τέλος η IP Hub, στην (οικονομική;) ενημέρωση στρέφεται η 24 Media
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλλαγή στρατηγικής από τον ψηφιακό όμιλο.

09 Μαρτίου 2021

Βραχύβιο αποδείχθηκε το εγχείρημα συμφερόντων του Δημήτρη Μάρη, στον χώρο της διαχείρισης των πνευματικών δικαιωμάτων των καλλιτεχνών. Στις αρχές του τρέχοντος μήνα αποφασίστηκε η τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας «IP Hub Μονοπρόσωπη Α.Ε.» στα άρθρα που αφορούν την επωνυμία, την έδρα και τον σκοπό της, ενώ ταυτόχρονα άλλαξαν και το διοικητικό της συμβούλιο και η μετοχική της σύνθεση.

Πλέον η εταιρεία ονομάζεται «24 Media Business News Μονοπρόσωπη A.E.», εδρεύει στην Λεωφόρο Συγγρού 162-166 όπως και τα υπόλοιπα ΜΜΕ του ομίλου, και δραστηριοποιείται ως επί το πλείστον στη λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων. Μαζί με τις παραπάνω αλλαγές, το σύνολο των μετοχών της «24 Media Business News» μεταβιβάστηκε από την «Whiteacre Consulting LTD» με έδρα το Λονδίνο στην «24 Media - Α.Ε. Συμμετοχών», μητρική εταιρεία του ομίλου, για το ποσό των 35.221,33 ευρώ.

Η νέα επωνυμία παραπέμπει ευθέως σε οικονομικό μέσο ενημέρωσης, τομέας που γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση τον τελευταίο καιρό στο διαδίκτυο. Γενικώς η 24Media ήταν, αλλά γίνεται σιγά-σιγά ακόμα περισσότερο, ένας μεγάλος και σοβαρός παίχτης του ελληνικού διαδικτύου