«Tik Talk» με την Έρρικα Πρεζεράκου στον Alpha

«Tik Talk» με την Έρρικα Πρεζεράκου στον Alpha
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (10/03/2021).

10 Μαρτίου 2021

Η πρώην αθλήτρια του άλματος επί κοντώ, η οποία έχει συμμετάσχει και σε τηλεοπτικά σόου, θα είναι η καλεσμένη της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ για αυτή την εβδομάδα, αύριο στην 01.00. Η Έρρικα Πρεζεράκου μιλά στην κάμερα του Alpha για το ατύχημα που την οδήγησε στον ακρωτηριασμό ενός δαχτύλου του χεριού της, τον αγώνα που δίνει η 7χρονη ανηψιά της, Αναστασία, με τον καρκίνο του εγκεφάλου, την επιλογή της να ασχοληθεί με τον αθλητισμό και τα παιδικά της χρόνια.

-------------------------

Οι αποψινοί καλεσμένοι του «The 2Night Show».

Απόψε στις 23.30 θα περάσουν από το πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1 ο Σάκης Τανιμανίδης, παρουσιαστής της «Φάρμας» που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες, η Κατερίνα Στικούδη που φέτος διαγωνίζεται (ξανά) στο «Your Face Sounds Familiar» και ο Λουκάς Γιώρκας με αφορμή το νέο του τραγούδι «Μου έλειψες πολύ».

-------------------------

Ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γιάννης Καλλιάνος στα «Μεσάνυχτα».

Απόψε στην 01.15 η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενεί στην εκπομπή της στον Alpha τον ηθοποιό και πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα, έναν από τους πρωταγωνιστές του ελληνικού «MeToo» στο ελληνικό θέατρο, και τον μετεωρολόγο και βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνο, με αφορμή την περιπέτεια που έζησε με τον κορωνοϊό.

-------------------------

Η ελληνική οπερέτα στο Δεύτερο Πρόγραμμα.

Ένα νέο και ιδιαίτερο αφιέρωμα έρχεται στο «έντεχνο» δημόσιο ραδιόφωνο, που θα παρουσιάσει ο Σιδερής Πρίντεζης. Από το ερχόμενο Σάββατο μέχρι την Καθαρή Δευτέρα στις 16.00, το Δεύτερο Πρόγραμμα θα παίξει σε πρώτη μετάδοση τρεις ελληνικές οπερέτες σε παραγωγή της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, ενώ θα ακουστούν και δηλώσεις ανθρώπων του θεάτρου και της μουσικής. Ιδού το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/03
«Θέλω να δω τον Πάπα!» (ΕΛΣ)
Παρεμβαίνει ο Αλέξανδρος Ευκλείδης, καλλιτεχνικός διευθυντής της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/03
«Χαλιμά» (ΕΛΣ)
Παρεμβαίνει ο Μανώλης Σειραγάκης, επίκουρος καθηγητής Θεατρολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/03
«Βαφτιστικός» (Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ)
Παρεμβαίνει ο Τάσος Ρωσόπουλος, διευθυντής Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ.

-------------------------

Μια ιστορία ξεριζωμού από τον ελληνικό Εμφύλιο στην «Αφύλαχτη Διάβαση».

«Ταξίδι» στην μεταπολεμική περίοδο, στα τέλη της δεκαετίας του '40, κάνει η εκπομπή του Θωμά Σίδερη στο Πρώτο Πρόγραμμα, την ερχόμενη Παρασκευή στις 15.00. Η «Αφύλαχτη Διάβαση» παρουσιάζει τη μαρτυρία της Λαμπρινής Γώγου, κατοίκου ενός χωριού των Ιωαννίνων, η οποία για να γλιτώσει από τις επιπτώσεις του Εμφυλίου μετανάστευσε στη Βουδαπέστη, μαζί με τον άντρα της και 28 παιδιά, διασχίζοντας τα Τζουμέρκα και την Πίνδο μέχρι την Αλβανία.

-------------------------

Στην «ομπρέλα» της 24 Media το asibiliou.gr.

Μια ακόμη συνεργασία στον χώρο των ψηφιακών ΜΜΕ ανακοίνωσε ο όμιλος του Δημήτρη Μάρη. Η αστρολόγος και παρουσιάστρια Άση Μπήλιου, και το asibiliou.gr, εντάσσεται στο δίκτυο της 24 Media η οποία μπαίνει και στον ανταγωνισμό των αστρολογικών site. «Με το δικό της μοναδικό τρόπο θα παρουσιάζει στο κοινό, καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις αλλά και νέα projects, μέσα από ένα σύγχρονο digital περιβάλλον, τόσο στο site της όσο και μέσα από επιλεγμένα brands της 24 MEDIA και φυσικά σ’ όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ομίλου.