Εγινε λάθος λέει ο Δημήτρης Οικονόμου του ΣΚΑΪ

Εγινε λάθος λέει ο Δημήτρης Οικονόμου του ΣΚΑΪ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το βίντεο που έπαιξαν το πρωί σήμερα στον ΣΚΑΪ αποδίδοντάς το στην αστυνομία.

11 Μαρτίου 2021

Ηταν ένα βίντεο του Αλέξανδρου Λιτσαρδάκη από τη Θεσσαλονίκη, βίντεο από την έφοδο της αστυνομίας στο ΑΠΘ για τη βίαιη εκκένωση της κατάληψης των φοιτητών.

Το βίντεο όπως θα δείτε παρακάτω, ήρθε ο ΣΚΑΪ και ο Δημήτρης Οικονόμου συγκεκριμένα, ο άτυπος κυβερνητικός εκπρόσωπος όπως τον αποκάλεσε το ΚΚΕ, του αφαίρεσαν τον ήχο και το παρουσίασαν ως βίντεο της αστυνομίας! «Ένα πούλιτζερ στο ΣΚΑΪ από εμένα προσωπικά», έγραψε στο facebook ο Αλέξανδρος.

 

Η απάντηση του Δημήτρη Οικονόμου ήρθε μέσω Twitter: «Οι συγκεκριμένες εικόνες ήρθαν από Θεσσαλονίκη την ώρα του ζωντανού και τις προβάλλαμε όπως ήταν, δεν υπήρχε κανένα μοντάζ. Τι λόγο είχαμε; Να κρύψουμε τι; Παντού συνωμοσίες;».

Απάντησε μάλιστα και στον Κώστα Βαξεβάνη που του ζήτησε «να βγείτε και να ζητήσετε συγνώμη για τη λάθος εικόνα που δώσατε της "ειρηνικής εκκένωσης" και να παίξετε το βίντεο με ήχο για να δει ο κόσμος τι κάνουν με τους δημοσιογράφους» ότι θα το κάνει: «Καμία αντίρρηση απλά εσυ ειδικά που ξέρεις δεν πρέπει να τα λες αυτά. Την ώρα της δουλειάς μπορεί να γίνουν λάθη. Φυσικά θα υπάρχει αποκατάσταση».

Το Omnia TV πάντως στο οποίο εργάζεται ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε κάθε σύννομη ενέργεια κατά του ΣΚΑΪ και του Δημήτρη Οικονόμου για την κακόβουλη παραποίηση του υλικού.

_______________________________

update 12/3 (από το koutipandoras.gr): «Στη σημερινή εκπομπή προβλήθηκε το ορθό βίντεο με ήχο, με τον Δημήτρη Οικονόμου να διευκρινίζει ότι σε αυτό ο Αλέξανδρος Λιτσαρδάκης τρέχει προς τα πίσω για να φύγει την ώρα που οι αστυνομικοί κινούνται απειλητικά. "Αυτό το λέμε προς αποκατάσταση της αλήθειας, γιατί χθες το είχαμε παίξει χωρίς ήχο", ανέφερε».