«Απολύθηκα γιατί ήθελα να μιλήσω για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης»

«Απολύθηκα γιατί ήθελα να μιλήσω για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Καταγγελία του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Τσακίρη από το «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5».

11 Μαρτίου 2021

Ο Κωνσταντίνος που δούλευε στο σταθμό ως ρεπόρτερ και παραγωγός της καθημερινής απογευματινής εκπομπής του Δημήτρη Συρμάτση, καταγγέλλει με βίντεο στο facebook ότι απολύθηκε από το σταθμό επειδή στη σύσκεψη είπε πως ήθελε να μιλήσει στην εκπομπή για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης. Αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης του σταθμού Στέφανος Διαμαντόπουλος τον αποκάλεσε αναρχικό και του ζήτησε να αποχωρήσει εκείνη τη στιγμή από το σταθμό.

«Θεωρήθηκα φίλος των αναρχικών και ο ίδιος αναρχικός, γιατί ήθελα να παρουσιάσω μια πλευρά που δεν την άκουγα και δεν την έβλεπα στα κανάλια και στα ραδιόφωνα. Ήθελα να τα πω στην εκπομπή μου και γι’ αυτό θεωρήθηκα αναρχικός» λέει. «Εγώ ήθελα να αναφερθώ στα βιντεάκια που δεν είδα στα δελτία ειδήσεων, στο βίντεο που αστυνομικός χαστουκίζει μια κοπέλα, να αναφερθώ στις συλλήψεις πιτσιρίκια και μικρά παιδάκια, στη διακοπή της Λιάνας Κανέλλη από τον ΣΚΑΙ, στο πώς οι αστυνομικοί μιλούσαν μεταξύ τους και έλεγαν ‘’πάμε να τους σκοτώσουμε’’ κτλ» συμπληρώνει, αναφέροντας επιπλέον πως αποκάλεσε τους αστυνομικούς ως μπάτσους (στη σύσκεψη όπως κάνουμε όλοι μας δηλαδή, όχι δημοσίως) και αυτό έπαιξε επίσης ρόλο.

Το θέμα της Νέας Σμύρνης τελικά έπαιξε στην εκπομπή, ακούστηκαν πολλά από αυτά που ήθελε να πει ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, αλλά ο ίδιος μετά την ένταση που δημιουργήθηκε στην αίθουσα σύνταξης, βρέθηκε εκτός σταθμού. Καταγγέλει επίσης πως δεν τον υπερασπίστηκαν οι συνάδελφοί του στη σύσκεψη.

Αδικία, έτσι; Θα έπρεπε έστω και τώρα να μπορούσε να βρεθεί λύση.