«Tik Talk» με τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Alpha

«Tik Talk» με τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Alpha
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (17/03/2021).

17 Μαρτίου 2021

Έναν από τους δημοφιλέστερους τραγουδιστές του λαϊκο-ποπ ρεπερτορίου φιλοξενεί στην εκπομπή του ο Αντώνης Σρόιτερ, αύριο στην 01.00. Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα μιλήσει στην για τα παιδικά του χρόνια, την μητέρα του, το τραγούδι, τον στρατό αλλά και μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο. Στην εκπομπή παρεμβαίνουν ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Χρήστος Χωμενίδης.

-------------------------

Μαριάννα Τουμασάτου, Θοδωρής Φραντζέσκος και Στέργιος Λυμπέρης στο «The 2Night Show».

Τρεις οι αποψινοί καλεσμένοι της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στις 23.30 στον ΑΝΤ1. Η Μαριάνα Τουμασάτου που παρουσιάζει την εκπομπή «Η Φωτογραφία Της Ζωής Μου» στο κανάλι του Αμαρουσίου, ο Θοδωρής Φραντζέσκος που συμμετέχει στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της ΕΡΤ1 και ο Στέργιος Λυμπέρης, ο Έλληνας τραγουδιστής που έκανε καριέρα στον Λίβανο και έγινε γνωστός σε Ρουμανία, Τουρκία και διάφορες αραβικές χώρες.

-------------------------

Πέτρος Τατσόπουλος και Σπύρος Δημητρίου στα «Μεσάνυχτα».

Ο γνωστός συγγραφέας και ο ποινικολόγος-σύζυγος της Ελεονώρας Ζουγανέλη θα είναι οι καλεσμένοι της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, απόψε στην 01.10 στον Alpha. Ο Πέτρος Τατσόπουλος θα μιλήσει για το πως ανακάλυψε ότι είναι υιοθετημένος, την βιολογική του μητέρα, το ισχιαιμικό του επεισόδιο στον τηλεοπτικό αέρα και μια ατάκα του σε συνέντευξη που έγινε viral. Ο Σπύρος Δημητρίου θα μιλήσει για τις υποθέσεις που τον έχουν κάνει γνωστό στο ευρύ κοινό, την περίπτωση που υπήρξε στόχος φανατικού θαυμαστή και τη γνωριμία του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

-------------------------

Πρωτιές για εκπομπές του Alpha την περασμένη εβδομάδα.

Χαμόγελα στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς για τις επιδόσεις μέρους του προγράμματός του, κυρίως στις νεότερες ηλικίες. Όπως αναφέρει ο Alpha, την εβδομάδα από 8-14 Μαρτίου οι κορυφαίες του εκπομπές ήταν το «Happy Day» (15,9% 18-54), το «Deal» (17,8% σύνολο, 14,9% 18-54), ο «Οδηγός Καλής Ζωής» (17,7% 18-54), το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» (24,3% σύνολο, 24% 18-54) και το «Καλύτερα δε γίνεται!» (19,3% σύνολο, 18,1% 18-54).

-------------------------

Στους κινηματογράφους της Ισπανίας το «Θολό Ποτάμι του Μπαασίμ».

Μια ακόμη διάκριση για τον Θωμά Σίδερη, τον ερευνητή και ραδιοφωνικό παραγωγό του Πρώτου Προγράμματος. Το ντοκιμαντέρ του με τίτλο «Το θολό ποτάμι του Μπαασίμ», που περιγράφει το προσφυγικό ταξίδι ενός εφήβου από τη Συρία μέχρι την Ουγγαρία, θα προβάλλεται και στις κινηματογραφικές αίθουσες της Βαρκελώνης και άλλων δύο πόλεων της Καταλονίας, από την Κυριακή 11 Απριλίου στις 18.00, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Καταλονίας «IMPACTE! Festival de Cinema i Drets Humans de Catalunya». Την μουσική της ταινίας ανέλαβε ο βραβευμένος με Grammy, Θανάσης Αλατάς.

-------------------------

Οι Χαιρετισμοι και οι Θείες Λειτουργίες του Μαρτίου στην ΕΡΤ2.

Όπως κάθε χρόνο, ακόμα και πριν την πανδημία, η δημόσια τηλεόραση θα μεταδώσει ζωντανά και φέτος, μέσα από το δεύτερο κανάλι της, τις Ιερές Ακολουθίες της Σαρακοστής. Αναλυτικά το πρόγραμμα για τον Μάρτιο:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/03
19.00 Α' Χαιρετισμοί

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ 21/03
08.00 Συνοδική Θεία Λειτουργία

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/03
19.00 Β' Χαιρετισμοί

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/03
08.00 Θεία Λειτουργία

Όλες οι Ακολουθίες θα μεταδοθούν σε ζωντανή σύνδεση με τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών.