«Mega Star» με καλεσμένο τον Γιώργο Τσαλίκη

«Mega Star» με καλεσμένο τον Γιώργο Τσαλίκη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (18/03/2021).

18 Μαρτίου 2021

Τον δημοφιλή τραγουδιστή και (εσχάτως) ραδιοφωνικό παραγωγό του Sfera 102.2 φιλοξενεί το ερχόμενο Σάββατο στις 16.00 η μουσική εκπομπή του Mega. Ο Γιώργος Τσαλίκης θα μιλήσει εφ' όλης της ύλης στη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη, θα ερμηνεύσει unplugged μεγάλες επιτυχίες του και θα συμμετέχει στα καθιερωμένα challenges της εκπομπής. Επιπλέον, το «Mega Star» θα παρουσιάσει αποκλειστικό υλικό από τα backstage του «Σπιτιού με το Mega» με τον Γιάννη Καψάλη.

-------------------------

Οι αποψινοί καλεσμένοι του «The 2Night Show».

Η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, στις 23.30, φιλοξενεί 4 προσωπικότητες από τον χώρο του πενταγράμμου και των δημοσίων σχέσεων. Ο λόγος για τους ανερχόμενους Good Job Nicky και Γιάννη Χατζόπουλο, τον Ησαϊα Ματιάμπα που φέτος συμμετέχει και στο «Your Face Sounds Familiar» και τον γνωστό υπεύθυνο PR των νυχτερινών μαγαζιών, Νεκτάριο Σκαμνάκη.

-------------------------

Στα Καλάβρυτα και την Αιτωλοακαρνανία το «My Greece».

Το ερχόμενο Σάββατο στις 18.40 η ταξιδιωτική εκπομπή του Mega επισκέπτεται την Ναύπακτο και την Ορεινή Ναυπακτία, με την Δέσποινα Βανδή να περιηγείται μαζί με την Ευγενία Σαμαρά από το λιμάνι της πόλης μέχρι τα δάση και το Ενετικό της κάστρο. Την επόμενη ημέρα και την ίδια ώρα, το «My Greece» θα είναι αφιερωμένο στην Ελληνική Επανάσταση, ταξιδεύοντας στο μοναστήρι της Αγίας Λαύρας και το Μεσολόγγι, δύο τοποθεσίες που συνδέονται άρρηκτα με τον Αγώνα, μαζί με την Παρθένα Χοροζίδου και τον Φωκά Ευαγγελινό.

-------------------------

Αφιερωμένη στην ελληνική εβραϊκή κοινότητα η «Αφύλαχτη Διάβαση».

Αύριο στις 15.00 και μέσα από τη συχνότητα του Πρώτου Προγράμματος 105.8, η σειρά ντοκιμαντέρ του Θωμά Σίδερη την προφορική αφήγηση της Βικτωρίας Μπενουζίλιο και άλλες ιστορίες, για τον εκτοπισμό των Ελλήνων εβραίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί. Στο αφιέρωμα συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι Σοφία Παπαδοπούλου και Χρίστος Ζαφείρης, και ο ιστορικός Λεόν Σαλτιέλ.