Ισπανία-Ελλάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 στο Open

Ισπανία-Ελλάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 στο Open
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (24/03/2021).

24 Μαρτίου 2021

Ανήμερα της Εθνικής Επετείου, αύριο στις 21.45, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναμετράται με εκείνο της Ισπανίας στο «Νουέβο Λος Κάρμενες» της Γρανάδας, παιχνίδι που θα μεταδώσει ζωντανά το «ανοιχτό κανάλι» σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου και σχόλιο του Νίκου Νταμπίζα. Τρία τέταρτα νωρίτερα, στις 21.00, θα ξεκινήσει το pre game show με τη Χριστίνα Βραχάλη και τον Γιώργο Τσαντάκη, μεταξύ άλλων με αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους Τζον Φαν'τ Σχιπ, Κώστα Φορτούνη, Μανόλο Χιμένεθ, Χοσέ Ανχελ Κρέσπο και Φραν Βέλεθ, ενώ μετά το σφύριγμα της λήξης θα ακολουθήσει το post game show, με ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο.

-------------------------

Οι εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση στο Mega.

Το έργο της κάλυψης των εορτασμών θα αναλάβει η «Κοινωνία Ώρα Mega», από τις 05.30, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη να συνδέονται με το κέντρο της Αθήνας και τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας, μεταφέροντας το κλίμα από τις τελετές, την παρέλαση και την άφιξη των υψηλών προσκεκλημένων. Στην εκπομπή θα παρεμβαίνουν διακεκριμένοι ιστορικοί και μελετητές της Επανάστασης.

-------------------------

«Οικογενειακή υπόθεση» το νέο επεισόδιο του «Σπίτι με το Mega».

Ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια του πενταγράμμου θα είναι τα κεντρικά πρόσωπα της μουσικής εκπομπής του «μεγάλου καναλιού», το ερχόμενο Σάββατο στις 21.00. Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους των τελευταίων 30 ετών, όπως το «Θα Μελαγχολήσω», τις «Ευαισθησίες», την «Ιεροσυλία», το «Πες το μ' Ένα Φιλί», τα «Συγκοινωνούντα Δοχεία», το «Δαχτυλίδι», το «Ομορφαίνεις Τη Ζωή Μου» και άλλα. Μαζί τους θα είναι οι Alcatrash και ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

-------------------------

Η Μάρω Κοντού και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στα «Μεσάνυχτα».

Μια από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και ο γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας, φιλοξενούνται απόψε στην 01.15 στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha. Η Μάρω Κοντού μιλά για την καριέρα της στην υποκριτική, τον πρώτο της σύζυγο, τη μοναχικότητα και το πόσο την άλλαξε ο θάνατος της μητέρας της. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μιλά για την αυτοβελτίωση, τα ταξίδια του στο εξωτερικό και την απόπειρα απαγωγής του στην Ινδία.

-------------------------

Άνθρωποι που «ζουν από θαύμα» στο «Tik Talk».

4 επιζήσαντες από περιστατικά που παραλίγο να τους οδηγήσουν στον θάνατο, διηγούνται τις εμπειρίες τους μιλούν στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ, αύριο στην 01.00. Ο Χρήστος Λάμπρης, που τραυματίστηκε από χιονοστιβάδα στα Ιμαλάια και ταυτοχρονα νόσησε βαριά από κορωνοϊό, ο Σωτήρης Ταχτσόγλου που έπεσε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας του και γλύτωσε με δύο κατάγματα στην σπονδυλική του στήλη, η Ελένη Καμενίδου που χτυπήθηκε από σφαίρα που πέρασε χιλιοστά δίπλα από την καρδιά της, σε τρομοκρατική επίθεση στο Κάιρο, και ο Αντώνης Σύκαρης που έπαθε κρυοπαγήματα στα δάχτυλα του ποδιού του στα 7,5 χιλιάδες μέτρα, σε μια από τις κορυφές των Ιμαλαϊων.