«Σιωπηλός Δρόμος» στο Mega από τους δημιουργούς των «Άγριων Μελισσών»

«Σιωπηλός Δρόμος» στο Mega από τους δημιουργούς των «Άγριων Μελισσών»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (29/03/2021).

29 Μαρτίου 2021

Παρά το γεγονός ότι οδεύουμε προς το τέλος της φετινής σεζόν, το «μεγάλο κανάλι» συνεχίζει να εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με νέες παραγωγές στη μυθοπλασία. Την ερχόμενη Κυριακή 04/04 στις 21.00 θα κάνει πρεμιέρα η νέα δραματική σειρά του Mega «Σιωπηλός Δρόμος», με την υπογραφή του Πέτρου Καλκοβάλη και της Μελίνας Τσαμπάνη που δημιούργησαν και τις (επιτυχημένες) «Άγριες Μέλισσες». Παίζουν οι Πηνελόπη Τσιλίκα, Δημήτρης Λάλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Αντώνης Καφετζόπουλος, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη, Νικόλας Παπαγιάννης και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

-------------------------

Ένα τηλεπαιχνίδι και μια ακόμη σειρά ρίχνει στην «αρένα» ο Alpha.

Σε προγράμματα όπου τα πηγαίνει πολύ καλά σε τηλεθέαση συνεχίζει να «επενδύει» το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Σύντομα αναμένεται να βγει στον αέρα το νέο τηλεπαιχνίδι «Η Τέλεια Απόδραση», που παίζεται σε περισσότερες από 17 χώρες και έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά, με την διαδικασία δήλωσης συμμετοχών να έχει ήδη ξεκινήσει. Για την επόμενη σεζόν ο Alpha έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα μιας νέας ερωτικής δραματικής σειράς. Τον «Σασμό», που είναι βασισμένος στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, σε σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου και σενάριο Βασίλη Σπηλιόπουλου.

-------------------------

Η επιστροφή ή όχι στο χωριό για το Πάσχα στη «Βαβέλ».

Τα σενάρια για τον φετινό εορτασμό της Ανάστασης, από πλευράς μέτρων περιορισμού, θα είναι το κεντρικό θέμα της ενημερωτικής εκπομπής του Νίκου Φιλιππίδη, αύριο στις 12 τα μεσάνυχτα στο Mega. Κεντρική καλεσμένη της «Βαβέλ» θα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία είναι ψηλά στην επικαιρότητα τις τελευταίες ώρες λόγω δηλώσεών της για το Πάσχα, για να σχολιάσει την κυβερνητική στρατηγική ενάντια στην πανδημία. Παρεμβαίνουν ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης και ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και αντιπρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας, Νίκος Τζανάκης.

-------------------------

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου και το σχολικό bullying στο «Special Report».

Μια αποκλειστική συνέντευξη και μια νέα έρευνα παρουσιάζει σε νέα ημέρα και ώρα η εκπομπή του ΑΝΤ1, την ερχόμενη Κυριακή στις 00.45. Ο Αντώνης Φουρλής συναντά τον Εκρέμ Ιμάμογλου, δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης και ισχυρότερο πολιτικό αντίπαλο του Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος θα μιλήσει για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Τουρκία και το μέλλον του στην πολιτική. Στη συνέχεια η Κέλλυ Χεινοπώρου μιλά με μαθητές, γονείς και ειδικούς για το bullying που υπάρχει στα σχολεία και τα social media, δίνοντας απαντήσεις για το πως σημαδεύει τα παιδιά ο σχολικός εκφοβισμός αλλά και τρόπους αντιμετώπισής του.

-------------------------

Οι πρεμιέρες σειρών στην Cosmote TV, για τον Απρίλιο.

Νέοι κύκλοι από σειρές που ήδη προβάλλει η συνδρομητική πλατφόρμα αλλά και νέες παραγωγές, αμέσως μετά την πρώτη μετάδοσή τους στο εξωτερικό, έρχονται τις Τρίτες, τις Παρασκευές και τα Σάββατα του ερχόμενου μήνα στο Cosmote Series HD, το Cosmote Series Marathon HD και την υβριδική υπηρεσία Cosmote TV Plus. Αναλυτικά:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02/04
«Made for Love» (Cosmote TV Plus)
21.45 «Manifest» - τρίτη σεζόν (Cosmote Series HD)
23.20 «Law & Order: Organized Crime» (Cosmote Series HD)

ΣΑΒΒΑΤΟ 03/04
18.00 «Wakefield» (Cosmote Series Marathon HD)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/04
18.00 «Art of Crime» - τέταρτη σεζόν (Cosmote Series Marathon HD)

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/04
18.00 «Anna» (Cosmote Series Marathon HD)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/04
18.00 «Unforgotten» - τέταρτη σεζόν (Cosmote Series Marathon HD)

ΤΡΙΤΗ 20/04
22.00 «Sommerdahl Murders» - δεύτερη σεζόν (Cosmote Series HD)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/04
21.15 «McDonald & Dodds» - δεύτερη σεζόν (Cosmote Series Marathon HD)

-------------------------

«Νύχτα στον Ρυθμό» με τον Ηλία Βρεττό στους 94.9.

Με ένα ακόμα live θα αποχαιρετήσει τον Μάρτιο η δημοφιλής εκπομπή του ελληνικού ραδιοσταθμού του ΑΝΤ1. Την ερχόμενη Τετάρτη στις 21.30 η Ράνια Κωστάκη υποδέχεται στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του Ρυθμού 94.9 τον Ηλία Βρεττό, ο οποίος θα ερμηνεύσει τραγούδια του Γιάννη Πάριου, της Άννας Βίσση, του Πασχάλη Τερζή και πολλών ακόμα καλλιτεχνών. Το νέο επεισόδιο της «Νύχτας στον Ρυθμό» θα μεταδοθεί ζωντανά από τον Ρυθμό 94.9 και το επίσημο κανάλι του στο YouTube.