Νίκος Χατζηνικολάου εναντίον «εισαγγελέων» του Twiter

Νίκος Χατζηνικολάου εναντίον «εισαγγελέων» του Twiter
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αφορμή δύο δημοσιεύματα της Real News για τον Λιγνάδη.

29 Μαρτίου 2021

Το δεύτερο το βλέπετε στη φωτογραφία παραπάνω και είναι από αυτή την Κυριακή, 28 Μαρτίου. Το πρώτο που προηγήθηκε είναι στη φωτογραφία παρακάτω, από την προηγούμενη Κυριακή 21 Μαρτίου.

Το ρεπορτάζ με τις προσευχές του Λιγνάδη στη φυλακή ξεσήκωσε μεγάλο θόρυβο στο Twitter, το οποίο, by the way, αποκτά όλο και μεγαλύτερη δύναμη στη χώρα μας. Ενδεικτικά δύο από τα, ευγενικά θα λέγαμε, tweets;

Πέφτουμε από τα σύννεφα που η εφημερίδα του Χατζηνικολάου γράφει για τον Λιγνάδη ότι στο κελί του προσεύχεται. Όλοι περιμέναμε να έγραφε για τον κάτοικο της Νέας Σμύρνης ότι στο κελί του βασανίζεται.

Το δημοσίευμα του Χατζηνικολάου ότι ο Λιγναδης προσεύχεται είναι καθοδηγούμενο, καθώς θα χρησιμοποιηθεί στο μετέπειτα δικαστήριο ως ελαφρυντικό μεταμέλειας.

 

Αναμενόμενο λοιπόν αυτή την Κυριακή που η Real News παρουσίασε σε αποκλειστικότητα τη νέα καταγγελία (μήνυση;) βιασμού για τον Λιγνάδη, ο Νίκος Χατζηνικολάου να ζητήσει ρεβάνς:

Τι συμβαίνει; Γιατί κανένας δεν προβάλλει σήμερα την αποκλειστική είδηση που αποκάλυψε η Realnews για τη νέα καταγγελία βιασμού κατά Λιγνάδη; Που κρύφτηκαν όλοι οι... εισαγγελείς του Twitter;

 

Ο διάλογος άναψε κάτω από το tweet με τον Ν.Χατζηνικολάου να απαντά σε κάποιους

«Ακολουθούμε την δική σας μέθοδο., οπότε μετά από δύο μήνες θα ασχοληθούμε», του έγραψε μία. «Όταν αποδεικνύεις πόσο αδιάβαστη είσαι! Να δεις τις προηγούμενες δημοσιεύσεις μας και να ζητήσεις συγνώμη!», η απάντηση.

«Άραγε προσεύχεται τώρα;» ένας άλλος. «Και ο Πάσσαρης προσεύχεται. Λοιπόν; Ρεπορτάζ λέγεται» η απάντηση.
«Δεν τρολαρω καθόλου αγαπητέ, η πράξη του σαν προσευχή μου είναι παντελώς αδιάφορη. Όταν όμως αναφέρεται σαν γεγονός δημιουργεί σε κάποιους, όπως έγραψα παραπάνω, μια πιο φιλική διάθεση. Αν θεωρείτε τρολαρισμα αυτό τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά». Η απάντηση: «Αν είχατε διαβάσει το ρεπορτάζ μας θα γνωρίζατε ότι είχε ακριβώς το αντίθετο πνεύμα. Και δεν θα λασπολογούσατε απέναντι σε μια εφημερίδα που έχει συμβάλει αποφασιστικά στην αποκάλυψη των εγκλημάτων Λιγνάδη και συνεχίζει να το κάνει».

«Θράσος να μας κουνάτε και το δάχτυλο όμως.... Που αν δεν ήταν τα social media δε θα είχε γίνει τίποτα» ένας τρίτος. «Θλιβερές ανοησίες! Κάναμε ρεπορτάζ από την πρώτη στιγμή!» η απάντηση κι εδώ.