Μιχελάκης «τρώει» Καλαμαράκη στον Real FM

Μιχελάκης «τρώει» Καλαμαράκη στον Real FM
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Εσπασε» το πρωινό τρίδυμο του ραδιοσταθμού μετά από, μόλις, 40 ημέρες συνύπαρξης.

30 Μαρτίου 2021

Από σήμερα το πρωί λοιπόν, ο Ιωσήφ Καλαμαράκης βρίσκεται εκτός του πρωινού του Real 97.8. Αποχώρησε από την πρωινή εκπομπή του σταθμού, αφήνοντας μόνους τον Γιώργο Χουδαλάκη και τον Γιάννη Μιχελάκη. Το πολύ επιτυχημένο πρωινό δίδυμο του Real FM, Χουδαλάκης-Καλαμαράκης, επιτυχημένο και στις ακροαματικότητες, χώρισε. Αιτία, η απόφαση της διοίκησης του σταθμού να βάλει ανάμεσά τους τον Γιάννη Μιχελάκη.

Μία τοποθέτηση που μοιάζει ακατονόητη ραδιοφωνικά αλλά εξηγείται πλήρως πολιτικά. Μία τοποθέτηση περισσότερο πολιτική παρά δημοσιογραφική. Για ισορροπίες. Και σίγουρα, άκρως, αντιραδιοφωνική. Ανεξαρτήτως της δημοσιογραφικής αξίας του Γιάννη Μιχελάκη. 

Ηταν 13 Φεβρουαρίου όταν γράφαμε στο e-tetRadio για τα «Δωρεάν μαθήματα από τον Real FM στο πως διαλύεις μία εκπομπή» και σημειώναμε: «Πρόβλεψη: δεν θα κρατήσει και πολύ. Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο θα σπάσει, αλλά δεν θα κρατήσει». Είναι προφανές πως (θα) το έβλεπε και ο Νίκος Χατζηνικολάου, δεν μπορεί, έμπειρος είναι και γνωρίζει από ραδιόφωνο.

Ο Ιωσής Καλαμαράκης αποχαιρέτησε σήμερα το πρωί σημειώνοντας πως θα συνεχίσει στη βραδινή ζώνη. H πρωινή εκπομπή χάνει πια τις πινελιές εκείνες που την έκαναν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό