Επιστρέφει στο Mega το «Celebrity Game Night»

Επιστρέφει στο Mega το «Celebrity Game Night»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (31/03/2021).

31 Μαρτίου 2021

Με την βοήθεια της Barkingwell Media του Νίκου Κοκλώνη, το σόου που είχε μια καλή πορεία στο παλιό «μεγάλο κανάλι» έρχεται και στο νέο. Από αύριο και κάθε Πέμπτη στις 21.00, το «Celebrity Game Night» επιστρέφει στο Mega και μάλιστα με την ίδια παρουσιάστρια, τη Σμαράγδα Καρύδη, που αξιοποιείται εκ νέου από το κανάλι μετά την σύντομη «θητεία» της στο «Ένα Εκατομμύριο Γεν». Έχοντας παλιά και νέα παιχνίδια ως δοκιμασίες, το «Celebrity Game Night» υποδέχεται στο πρώτο του επεισόδιο τους Βίκυ Σταυροπούλου, Νίκο Κοκλώνη, Κατερίνα Καινούργιου, Δημήτρη Σκουλό, Μελίνα Ασλανίδου και Δημήτρη Αλέξανδρου.

-------------------------

Οι καλεσμένοι του αποψινού «The 2Night Show».

Στις 23.30 στον ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξενεί στην εκπομπή του τον πρώην μάγειρα και νυν Tik Toker, Νίκο Γιαννουλίδη, τον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό του Ελληνικού 93.2 και του Real 97.8, Δημήτρη Μάρκο, και τον τραγουδιστή-πρώην παίκτη του «The Voice», Αλέξη Πρεβενά.

-------------------------

Η Εβελίνα Παπούλια και η Κατερίνα Πεφτίτση στα «Μεσάνυχτα».

Μια δημοφιλή ηθοποιό (και ραδιοφωνική παραγωγό εσχάτως) και ένα plus size μοντέλο φιλοξενεί στην εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στην 01.00 στον Alpha. Η Εβελίνα Παπούλια μιλά για τους δύο γάμους της, την κόρη της και τη νέα σχέση της, και η Κατερίνα Πεφτίτση για τα παιδικά της χρόνια, τον πατέρα της, το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο, τη «μάχη» της με τα παραπάνω κιλά και το πως κυνήγησε το όνειρό της να γίνει ηθοποιός.

-------------------------

Νέες συμπαραγωγές για το 1821 και την Αρχαία Ελλάδα στην Cosmote TV, τον Απρίλιο.

Τρία ντοκιμαντέρ πρώτης προβολής θα έχει, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα του Cosmote History HD για τον ερχόμενο μήνα. Η αρχή θα γίνει από αυτό το Σάββατο στις 21.00 με το «Ξόρκια και προφητείες» για την μαγεία στην Αρχαία Ελλάδα. Μια ημέρα αργότερα και την ίδια ώρα θα προβληθεί το «Τάμα», που μιλά για το πως θέλησαν να εξασφαλίσουν τη θεία εύνοια αγωνιστές του 1821, και την άλλη Κυριακή 11/04 (ξανά) στις 21.00 θα κάνει πρεμιέρα ο «Αγώνας της Εκκλησίας και το 1821», σε σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καραντινάκη, για τον ρόλο της εκκλησίας στον Αγώνα για την απελευθέρωση. Οι δύο τελευταίες παραγωγές θα μεταδοθούν και από το κανάλι της Cosmote TV στο YouTube.