«Αποκαλυπτικά» για την Ελληνική Αστυνομία

«Αποκαλυπτικά» για την Ελληνική Αστυνομία
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Νανά Παλαιτσάκη ως εκδότρια της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά», βγάζει στη φόρα τα «άπλυτα» της Ελληνικής Αστυνομίας.

05 Απριλίου 2021

Με επιστολή της στον εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρο Χρονόπουλο, αποκαλύπτει την άριστη -δημοσιογραφική- συνεργασία που είχαν η ίδια και ο Μένιος Φουρθιώτης με την πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Γράφει:

* Στο φύλλο της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά» φιλοξενήσαμε ύστερα από παρότρυνση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ΕΝΘΕΤΟ τετρασέλιδο «Οδηγό του Πολίτη» με συμβουλές από την ΕΛ.ΑΣ για μια πιο ασφαλή καθημερινότητα με αποκλειστικά δικά μας έξοδα.
* Κάθε φύλλο είχε αφιερώματα στην ΕΛ.ΑΣ στον Αρχηγό και στην Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου (ενδεικτικά τον Αρχηγό, τον Υφυπουργό Οικονόμου και τον Υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη).
* Για την εκπομπή ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ LIVE μας υποδεικνύατε να παρουσιάζουμε όλα τα αυτά που μας ζητούσατε κατόπιν πολιτικής και φυσικής Ηγεσίας ΕΝΤΟΛΗΣ όπως δηλώνατε προκειμένου να παρουσιάζουμε αφιερώματα στην Ελλάς στους Υπουργούς στους ένστολους με διάρκεια βίντεο άνω των 10 λεπτών το κάθε ένα.
* Μας ζητούσατε να μην προβάλλουμε τις σκηνές και περιστατικά αστυνομικής βίας καθώς χαλούσαν την εικόνα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ του υπουργού και του υφυπουργού καθώς και της Γενικής Γραμματέας κ. Νικολάου και ΦΥΣΙΚΑ του Αρχηγού.