«Tik Tok» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο στον Alpha

«Tik Tok» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο στον Alpha
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (06/04/2021).

06 Απριλίου 2021

Την ερχόμενη Πέμπτη στην 01.00 ο δημοφιλής παρουσιαστής και επιχειρηματίας θα είναι ο καλεσμένος της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλά για την σεξουαλικότητά του, τον γιο του, την τεκνοθεσία, τους φίλους του, το ελληνικό #metoo, την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, τις επιχειρήσεις του κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τα νέα του επαγγελματικά βήματα και το αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση. Στην εκπομπή παρεμβαίνουν ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Τζένη Μπότση, ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Μαριέλλα Σαββίδου.

-------------------------

Οι αποψινοί καλεσμένοι του «The 2Night Show».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξενεί στην εκπομπή του, στις 23.30 στον ΑΝΤ1, την παρουσιάστρια του «Your Face Sounds Familiar» και του «Still Standing», Μαρία Μπεκατώρου, την αθλήτρια ορεινού τρεξίματος και εσχάτως παίκτρια στο «Survivor», Ασημίνα Ιγγλέζου, και τον ανερχόμενο καλλιτέχνη και γιο του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη, Χριστόφορο Βλαχάκη-OXFLOYD.

-------------------------

Η Γλυκερία πηγαίνει στο «Σπίτι με το Mega».

Μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές ερμηνεύτριες θα είναι το νέο κεντρικό πρόσωπο της μουσικής εκπομπής του «μεγάλου καναλιού». Το ερχόμενο Σάββατο στις 21.00 η Γλυκερία θα τραγουδήσει για τους τηλεθεατές του Mega παλιές και νεότερες επιτυχίες της όπως τα «Ό,τι και να γίνει θυμήσου», «Μέχρι να βρούμε ουρανό», «Δεν έχω πολλά», «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου» κ.ά. Μαζί της οι Μελίνα Κανά, Νίκος Ζιώγαλας, Κώστας Καραφώτης και Demy στο τραγούδι, οι σολίστες Ανδρέας Κατσιγιάννης και Nicos Χατζόπουλος, και ο Δημήτρης Σταρόβας. Στην καλλιτεχνική επιμέλεια ήταν ο Στέλιος Φωτιάδης.

-------------------------

Ιστορίες από το Τολό, το Μάτι και την Κύπρο στο «Η Φωτογραφία της ζωής σου».

Τρεις στιγμές που ξυπνούν δυσάρεστες μνήμες αναβιώνει η εκπομπή της Μαριάννας Τουμασάτου, την ερχόμενη Πέμπτη στις 21.00. Ο φωτογράφος Αλέξανδρος Μαραγκός ξεφυλλίζει τα άλμπουμ του Απόστολου Δοσούλα, του οποίου ο γιος ακρωτηριάστηκε λόγω ατυχήματος με τη βάρκα τους στο Τολό, της Κλεοπάτρας Καφετζή που έζησε την τραγωδία στο Μάτι και του Χρήστου Προδρόμου που, μαζί με την οικογένειά του, είδε την οικογένειά του να ξεριζώνεται από την Αμμόχωστο λόγω της τουρκικής εισβολής.

-------------------------

Μουσικό κανάλι μόνο για την «Gen Z» από το Mad.

Ένα ακόμη πρόγραμμα βγάζει στον αέρα το Mad, το οποίο αυτή τη φορά απευθύνεται στο πολύ νεανικό κοινό που δεν είναι και πολύ «φαν» της τηλεόρασης. Από την Τρίτη 13 Απριλίου ξεκινά τη λειτουργία του μέσα από το Vodafone TV το Mad Lit, το μουσικό κανάλι που απευθύνεται στην «Generation Z» και παίζει ελληνικά και ξένα hits από την trap, την dance, την pop, την r'n'b, την k-pop, την reggaeton κ.ά. Επιπλέον, το πρόγραμμά του θα απαρτίζεται από ειδικές ζώνες όπως οι «Lit Tracks», «Local Trends», «Globalize It», «Latin Jam», «Uplift Tunes», «Κ-pop Idols», «Urban Area», «Insomnia Mix», «Hot Weekend», «RnB Gold», «Sunday Party», «Magic Rhythm», «Electroland», «Planet Hip-Hop» και «The Best 15».

-------------------------

Η Ματούλα Ζαμάνη στο Δεύτερο Πρόγραμμα.

Αύριο στις 11.30, η Ελένη Γιαννοπούλου φιλοξενεί μέσω τηλεφώνου, στην εκπομπή «Άλλη μια μέρα» και τη συχνότητα του δημόσιου «έντεχνου» ραδιοσταθμού, τη γνωστή ερμηνεύτρια και συνθέτρια. Η Ματούλα Ζαμάνη θα μιλήσει για το θαλασσινό «Live Screaming» που ετοιμάζει για την ερχόμενη Κυριακή, ζωντανά από την Αμοργό, με τους ακροατές του Δεύτερου να έχουν τη δυνατότητα μέσω διαγωνισμού να παρακολουθήσουν δωρεάν τη διαδικτυακή συναυλία της.

-------------------------

Και mainstream rock ραδιόφωνο από το Soundis.gr.

Μεγαλώνει διαρκώς ο αριθμός των web radios που φιλοξενεί η νέα ραδιοφωνική πλατφόρμα του ΑΝΤ1. Αυτή τη φορά το Soundis.gr έβγαλε στον αέρα το «ROOK», έναν θεματικό σταθμό που παίζει χωρίς διακοπή soft rock και hard rock μουσική από καλλιτέχνες όπως οι Aerosmith, οι Guns Ν’ Roses, οι Red Hot Chili Peppers, οι Placebo, οι Imagine Dragons και άλλοι. Το playlist του, όπως αναφέρει η ίδια η πλατφόρμα, έχουν επιμεληθεί «DJ και παραγωγοί, ειδικοί σε αυτό το είδος μουσικής».