Ακούει άραγε κανένας τον Athens Voice 102.5;

Ακούει άραγε κανένας τον Athens Voice 102.5;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από τα πιο αδιάφορα ραδιοφωνικά εγχειρήματα των τελευταίων ετών.

30 Ιουλίου 2021

Από επιτυχία σε επιτυχία το πάει το ραδιόφωνο του γνωστού free press. Ειδικά την τελευταία εβδομάδα σαρώνει σε ακροαματικότητες, από την ανάποδη όμως: έκανε μόλις 0,3% και από Δευτέρα έως Παρασκευή και από Δευτέρα έως Κυριακή. Στις καθημερινές βγήκε τελευταίος μαζί με το Κανάλι 1 90.4, και σε όλη την εβδομάδα προτελευταίος με 0,1% διαφορά από το δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά. Ο αμέσως προπορευόμενος σταθμός, το Πρώτο Πρόγραμμα που κατετάγη 33ο, είχε περίπου τα εξαπλάσια νούμερα από αυτόν, στην τελευταία μέτρηση.

Το καλύτερο που έχει κάνει σε νούμερα ο Athens Voice 102.5 το τελευταίο δίμηνο ήταν ένα 0,8%, μέσα προς τέλη Ιουνίου.

Ωστόσο το εγχείρημα της Athens Voice στους 102.5 ψάχνεται και στο παρασκήνιο. Στον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό της «Radio Plan Bee Ι.Κ.Ε.», του 2019, ο διαχειριστής του συνεταιρισμού των πρώην εργαζομένων του Nitro Radio, Δημήτρης Ντάφης, επισημαίνει στις σημειώσεις του ότι «ο στόχος αυτός (σ.σ. η αύξηση τον εσόδων της εταιρείας, για την κάλυψη των ζημιών της προηγούμενης διοίκησης και τη δημιουργία κερδοφόρων αποτελεσμάτων) δεν επετεύχθη μέσα στον ενάμισυ χρόνο λειτουργίας και έτσι απεφασίσθη η ανάθεση σε σύμβουλο μελετών, εκπόνηση Business Plan ώστε να τεθούν στόχοι και να είναι δυνατή η παρακολούθηση της επίτευξης των μεγεθών που έχουν ορισθεί».

Το περίεργο με το σταθμό είναι, από την αρχή του μάλιστα, που επιμένει στην ίδια αποτυχημένη συνταγή και στα ίδια αποτυχημένα πρόσωπα.